Jällegi küsite kõige mõistlikumat ja vajalikumat küsimust (nüüd ma ei tea täpseid andmeid peast ja ei anna teile ebatäpset teavet, kuid ma olen teie suhtes hariv suhtumine ja aitan teil õppida, kuidas ise õppida). On olemas diagramm, mida iga keemik järgib seoses negatiivse rõhu (vaakumi) ja temperatuuri vahelise seosega, seda pead sa ise otsima (luban, et sul ei ole suuri raskusi selle leidmisega). Küsimus on selles, et kontrollige andmeid ja et vaakum oleks vähemalt veidi madalam kui teie destilleeritava ühendi normaalne (ümbritseva õhu) rõhk (vahutamishäire). Soovitan ka Vogeli praktilise orgaanilise keemia raamatut, mida saab .pdf-na alla laadida ilma palju otsimata (seal on ka eespool mainitud skeem ja seal on seletatud päris palju kõike, mida on vaja teada seoses preparatiivse keemiaga). Teist saab palju parem profesionaalne keemik pärast selle referaadi käputäie asjakohase materjali lugemist. Ma just andsin teile parima näpunäite, mida ma kellelegi annan. Pidage meeles, et teadmised, mille nimel te töötate, on igavesti teie omad.