Tere,
Tegin just selle sünteesi ja saagis on 60%+ (osa atsetooni veel sügavkülmikus), mis ei ole halb, arvestades, et mingil hetkel reaktsioonimass lekkis välja (ülekuumenes ja hakkas paisuma). Ma jahutasin seda kiiresti ja siis hoidsin reflukskondensaatorit üleval ülejäänud reaktsiooni ajal (algses kirjelduses seda ei mainita). Pärast P2NP osa lisamist on soojuse suurenemine veidi hilinenud, mida tuleb arvestada, ma lisasin veel ühe osa liiga kiiresti. Külmavann on mugav. Lõpptoode on biotesti mõttes väga tõhus, ma teen happe-baasi ekstraheerimist, et näha, kas lõpptoode on ka muud kemikaalid. On kerge, selge lõhn, mida ma identifitseerin kui Cu lõhna lähedal ehk?, mis püsib vaatamata 5X atsetooniga pesemisele ja millel on väga valge, puhta väljanägemisega toode.
Ma mõtlesin, kas siin on keegi, kes võiks kirjutada välja täpse reaktsiooni, mis toimub selles sünteesis. CuCl2 roll ei ole mulle selge ja ka see, kuidas H aatomid liiguvad jne. Oleks väga kasulik, kui reaktsioon oleks natuke täpsemalt lahti seletatud. Vabandan, kui seda on juba mainitud, olen enamuse sellest teemast näinud, aga pole viimasel ajal jõudnud järele jõuda. Tänan teid