- Reaction score
- 6
Ei tea, mis läks valesti, ei ole katseseadmeid. Saadud amfetamiini fosfaat ei mõjuta üldse.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 8
- Reaction score
- 166
Veenduge, et tegemist on fenüülnitropeeniga, mitte nitrostüreeniga. Võib-olla müüdi teile analoog ja te saite fenüületüülamiini.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Kuidas saab kõige paremini kontrollida, kas nitroetaan, mida kasutasin p2np valmistamiseks, on asendatud või lahjendatud nitrometaaniga? Olen kogunud nii reaktiivide kui ka toodete põhilisi füüsikalisi omadusi ja mulle tundub kõige loogilisem nitroühendi keemistemperatuur. Toodete sulamistemperatuurid on väga lähedased. Probleem on selles, et kui BP satub n.etaani ja n.metaani keemistemperatuuride vahele, siis peab nende eraldamine fraktsionaalse destillatsiooni teel olema vaevaline.
Teine väärtus võiks olla tihedus, mis on samuti üsna erinev. Eksperdid palun lisage oma arvamus, mis on kõige lihtsam parim viis, et tagada, et me kasutame õigeid reagente.
Teine väärtus võiks olla tihedus, mis on samuti üsna erinev. Eksperdid palun lisage oma arvamus, mis on kõige lihtsam parim viis, et tagada, et me kasutame õigeid reagente.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,858
- Deals
- 1
Tere. Nitrometaani ja nitroetaani b.p. on vastavalt 101 ja 114 °C. Saate seda kontrollida ja teostada fraktsionaalse destillatsiooni. Võtke arvesse, et need ained on üsna mürgised ja plahvatusohtlikud. Mis puutub nitrostüreeni ja P2NP-sse, siis kasutage lihtsalt täpset sulamistemperatuuri aparaati. Erinevuse kontrollimiseks on parem võrrelda tuntud puhast P2NP-d sünteesitud uue P2NP-ga ühes aparaadis. Samuti tehke mitu mõõtmist, et välistada vead. Arvutage iga proovi keskmine mp.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Tänan teid, Patton. Mul ei ole mingit kahtlust, et minu nitroetaan ei ole puhas, kuid olles lugenud mõningaid kommentaare, mõtlesin, et parem oleks kontrollida, seega alustan oma nitro keemistemperatuurist ja kui see keeb üle 110C, siis olen kindel. Hea on niikuinii teada, mida teha ja kontrollida, enne kui panen palju tööd ja avastan, et lõpptoode on ebaefektiivne .