- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Siin on täpselt üksikasjad, kuidas ma tegin, ma pean seda tegema nendes kogustes, sest mul ei olnud piisavalt naatriumborohüdriidi( uus tellimus saabub ;-)) ja ma kasutasin suurt klaasreaktorit, nii et ärge pöörake nii palju tähelepanu kogustele, et siin postitatud originaalsünteesil on toodete õiged kogused, keskenduge ainult protsessile.
Süntees:
1. Reaktorisse lisati lahus IPA/H2O 2:1 (10,4L) ja segati toatemperatuuril.
2. NaBH4 (500gr) lisati korraga segades.
3. P2NP (287gr) lisati väikestes annustes, nii et segu temperatuur ei ületaks 60 *С.
4. CuCl2 (30g) vees (57,50 ml) lisati kohe, et segu temperatuur ei ületaks 80 *С.
5. Seejärel hoiti reaktsiooni 30 minutit välisküttega 80 °C juures.
6. Segu filtreeriti Buchneri lehtri abil, et puhastada see CuCl2 tahkest jäägist.
7. Reaktsioonisegule lisati 25 % NaOH vesilahus (2,3 liitrit), segati 5 minutit ja pärast segamise lõpetamist jäeti eraldi faasid 1 tunniks.
8. Seejärel ekstraheeriti vesifaas 2,3 liitri IPAga.
9. Esimene eraldatud kiht segati IPA ekstraktsiooniga ja segu kuivatati veevaba naatriumsulfaadiga, filtreeriti Buchneri lehtriga.
10. IPA aurustati vaakumis õliks.
11. Õlile lisatakse vesi, et teha aurudestillatsioon.
12. Destilleeritud segu ekstraheeritakse kaks korda DCMiga (umbes 250 ml DCMi iga 2 liitri segu kohta).
13. Ekstraktsioon aurustatakse vaakumis rotavapis, kuni kogu DCM on eemaldatud.
14. Saadakse 254 g amfetamiinivabaasi (läbipaistev õli PH 13).
15. Jahutatud freebase segatakse külma metanooliga (533 ml).
16. 34,5 ml jahutatud puhast väävelhapet lisati aeglaselt tilgakesi tugeva segamise ajal kuni PH 6. Selle protsessi käigus moodustub üha tihedam pasta.
17. Saadakse 790gr amfetamiini "pastat".
18. Segu pandi 12 tunniks sügavkülma.
19. Pärast seda 12 tundi võite valida, kas filtreerida ja kuivatada see, et saada amfetamiini sulfaat (pesta seda atsetooniga, mille puhas ja puhas tulemus ei muuda midagi), või hoida seda otse "pastana" kujul sügavkülmas.
20. Tarbimiseks toote "pasta" kujul võtke ja väike osa sellest ja laotage see näiteks paberilehele või kuumale plaadile, kuni see kuivab.
Süntees:
1. Reaktorisse lisati lahus IPA/H2O 2:1 (10,4L) ja segati toatemperatuuril.
2. NaBH4 (500gr) lisati korraga segades.
3. P2NP (287gr) lisati väikestes annustes, nii et segu temperatuur ei ületaks 60 *С.
4. CuCl2 (30g) vees (57,50 ml) lisati kohe, et segu temperatuur ei ületaks 80 *С.
5. Seejärel hoiti reaktsiooni 30 minutit välisküttega 80 °C juures.
6. Segu filtreeriti Buchneri lehtri abil, et puhastada see CuCl2 tahkest jäägist.
7. Reaktsioonisegule lisati 25 % NaOH vesilahus (2,3 liitrit), segati 5 minutit ja pärast segamise lõpetamist jäeti eraldi faasid 1 tunniks.
8. Seejärel ekstraheeriti vesifaas 2,3 liitri IPAga.
9. Esimene eraldatud kiht segati IPA ekstraktsiooniga ja segu kuivatati veevaba naatriumsulfaadiga, filtreeriti Buchneri lehtriga.
10. IPA aurustati vaakumis õliks.
11. Õlile lisatakse vesi, et teha aurudestillatsioon.
12. Destilleeritud segu ekstraheeritakse kaks korda DCMiga (umbes 250 ml DCMi iga 2 liitri segu kohta).
13. Ekstraktsioon aurustatakse vaakumis rotavapis, kuni kogu DCM on eemaldatud.
14. Saadakse 254 g amfetamiinivabaasi (läbipaistev õli PH 13).
15. Jahutatud freebase segatakse külma metanooliga (533 ml).
16. 34,5 ml jahutatud puhast väävelhapet lisati aeglaselt tilgakesi tugeva segamise ajal kuni PH 6. Selle protsessi käigus moodustub üha tihedam pasta.
17. Saadakse 790gr amfetamiini "pastat".
18. Segu pandi 12 tunniks sügavkülma.
19. Pärast seda 12 tundi võite valida, kas filtreerida ja kuivatada see, et saada amfetamiini sulfaat (pesta seda atsetooniga, mille puhas ja puhas tulemus ei muuda midagi), või hoida seda otse "pastana" kujul sügavkülmas.
20. Tarbimiseks toote "pasta" kujul võtke ja väike osa sellest ja laotage see näiteks paberilehele või kuumale plaadile, kuni see kuivab.
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 0
Pärast ipa aurustamist pöörlevas aurustis saan alati õli, mis ei eraldu veest, kui järgmiseks aurudestillatsiooniks lisatakse vett ja seetõttu ei hõlju peal, see on homogeenne lahus, kui ma siis aurudestilleerin fiese, saan ka vastuvõtvas kolvis homogeense hägusa lahuse. Mis võib olla selle põhjuseks? kas keegi teab, mida ma teen valesti? Palun aidake!