- Reaction score
- 35
Siin oli see, mida ma väiksemas mahus tegin;
1. Lahus IPA/H2O 2:1 ((IPA 800ml,H2O 400ml)(1200ml)) lisati 2000ml kolbi.
2. Lisati kohe NaBH4 (116 g) ja alustati segamist.
3. P2NP (67 g) lisati väikestes annustes, nii et segu temperatuur ei ületaks 60 *С.
4. CuCl2 (7 g) vees (13 ml) lisati aeglaselt tilguti, nii et segu temperatuur ei ületaks 80 *С.
5. Seejärel reostati reaktsiooni 80 °C juures 30 minutit välisküttega.
6. Lahus dekanteeriti ja filtreeriti reaktsioonijäätmetest ning pandi eraldussahtrisse.
7. Reaktsioonisegule lisati NaOH 25%-line vesilahus (533 ml) ja faasid eraldati.
8. Alumine kiht kurnatakse suurde keeduklaasi ja kogutakse ülemine orgaaniline kiht.
9. Seejärel pandi vesifaas eraldussahtrisse ja ekstraheeriti 500 ml IPAga.
10. IPA aurustati 3/4 ulatuses, pooleldi piimjas vababaas ja pooleldi IPA.
11.IPA ja freebase lahustati 130 ml atsetoonis.
12.ortofosforhapet tilguti pH-ni - 6 (pideva segamise juures).
13.segu pandi 12 tunniks sügavkülma.
14.Pärast kristalliseerumist suspensioon filtreeriti ja pesti kuiva külma atsetooniga, kuni atsetoon on puhas.
15.Pesemisest saadud atsetoon ja ipa/atsetooni segu pannakse tagasi sügavkülma edasiseks sadestamiseks.
16.Protsessi korratakse, kuni ei teki enam sadet, et saada 60-70% kvaliteetset amfetamiini, kuna segusse satub rohkem atsetooni, võib olla vaja tilgutada veel veidi hapet, et seda vähendada, kuid mitte liiga palju, kuna atsetoon on ph7.
Siin on foto mõnest kuivatatud pastakivist , ülejäänud on kuiv pulber, mida tuleb segada, kuna see on minu ja mu sõprade jaoks liiga tugev.
Ma võin retsepti uuendada ja teha kirjutama väikesemahulise kodukeemia jaoks, seal on palju võimalusi, kuidas see võiks olla parem.
1. Lahus IPA/H2O 2:1 ((IPA 800ml,H2O 400ml)(1200ml)) lisati 2000ml kolbi.
2. Lisati kohe NaBH4 (116 g) ja alustati segamist.
3. P2NP (67 g) lisati väikestes annustes, nii et segu temperatuur ei ületaks 60 *С.
4. CuCl2 (7 g) vees (13 ml) lisati aeglaselt tilguti, nii et segu temperatuur ei ületaks 80 *С.
5. Seejärel reostati reaktsiooni 80 °C juures 30 minutit välisküttega.
6. Lahus dekanteeriti ja filtreeriti reaktsioonijäätmetest ning pandi eraldussahtrisse.
7. Reaktsioonisegule lisati NaOH 25%-line vesilahus (533 ml) ja faasid eraldati.
8. Alumine kiht kurnatakse suurde keeduklaasi ja kogutakse ülemine orgaaniline kiht.
9. Seejärel pandi vesifaas eraldussahtrisse ja ekstraheeriti 500 ml IPAga.
10. IPA aurustati 3/4 ulatuses, pooleldi piimjas vababaas ja pooleldi IPA.
11.IPA ja freebase lahustati 130 ml atsetoonis.
12.ortofosforhapet tilguti pH-ni - 6 (pideva segamise juures).
13.segu pandi 12 tunniks sügavkülma.
14.Pärast kristalliseerumist suspensioon filtreeriti ja pesti kuiva külma atsetooniga, kuni atsetoon on puhas.
15.Pesemisest saadud atsetoon ja ipa/atsetooni segu pannakse tagasi sügavkülma edasiseks sadestamiseks.
16.Protsessi korratakse, kuni ei teki enam sadet, et saada 60-70% kvaliteetset amfetamiini, kuna segusse satub rohkem atsetooni, võib olla vaja tilgutada veel veidi hapet, et seda vähendada, kuid mitte liiga palju, kuna atsetoon on ph7.
Siin on foto mõnest kuivatatud pastakivist , ülejäänud on kuiv pulber, mida tuleb segada, kuna see on minu ja mu sõprade jaoks liiga tugev.
Ma võin retsepti uuendada ja teha kirjutama väikesemahulise kodukeemia jaoks, seal on palju võimalusi, kuidas see võiks olla parem.
Attachments
- Reaction score
- 8
see ei ole met , saate siit kirjutada, kuidas teha seda kristallmetalliks