Saate teostada ekstraktsiooni ja kuivatada selle ekstrakti üle MgSO4 või muu kuivatusvahendi. Ma ei tea, kust te olete pärit ja mis tahes teie turu kohta, ma ei saa teile hapete kohta vastata. Osta seda siit. Väävelhapet saate akumulaatorelektrolüütidest Kontsentreeritud väävelhappe tootmine kodus
UK. Ainus asi, mis takistab mind ise väävelhappe tootmisel, on puhastamise osa, sest see hõlmab väävelhappe keetmist seda kõrgetel temperatuuridel. ja ükski müüja siin ei näi müüvat puhtaid happeid.
Tere @G.Patton. Milline gaas vabaneb selles reaktsioonis? Ma lugesin internetist, et NaBH4 võib vabastada HCN gaasi? Ma arvan, et see ei ole see juhtum, kuid kas on mingi võimalus, kuidas ma kahjuks saan seda teha? Ma lugesin, et NaBH4 reageerib veega, vabastades ka H2 gaasi. Milline gaas vabaneb P2NP lisamisel lahusesse NaBH4 IPA/Vees? Vabandust, et mul on liiga palju küsimusi, kuid ma ei taha end mõne rumala veaga tappa.
Nii et ohutuse tagamiseks on parem kasutada elektrikütet kui propaan-butaani? Kui palju vesinikku valmistatakse? Vähe või palju? Probleem on see, et mul on ainult propaan-butaankütteseade, teen ainult umbes 20g P2NP. Kas selles skaalas on ohtlik kasutada propaan-butaankütteseadet?
Jah, muidugi
Seda saab arvutada reaktsioonivõrrandi ja gaasi molaarse konstandi (22,4 l/mol) järgi.
Ma ei soovita tungivalt kasutada lahtist tuld, sest siis tekib vesinik ja teie labor võib plahvatada.
Kahtlus. Kui NaOH lahuse lisamisel jõuab PH enne kogu lahuse lisamist 11-ni, kas ma peaksin selle lisamise lõpetama? Ja kui lisate rohkem NaOH lahust, muutes selle liiga aluseliseks, kas siis tekib probleem? Tänan teid tähelepanu eest.
Kas selles sünteesis võib IPA asemel kasutada 95% etanooli? Ma usun, et iga puhas alkohol toimiks, kuid küsida ei tee haiget.
Mis oleks teine ja kolmas parim variant seoses atsetooniga? Mul on raskusi atsetooni hankimisega.
Kui ma ei ole huvitatud a-õlist, kas ma võin jätta IPA aurustamise 30min jooksul 80c juures vahele? Ma usun, et jah, sest ma lähen otse sulfaadi juurde.