Egy ismerősöm vásárolja át
Hurtownia odczynników chemicznych, dystrybutor chemii organicznej Bielsko-Biała
organicchemistrypoland.pl
(pm-en keresztül, nem rendelés útján)
Sok anyag, az egész oldalt le kell fordíttatnia.
Vásároljon olcsó DL-mandelinsavat itt
Működik, rendben van
Prodej chemických látek, laboratoř, chemikálie, chemie, chemie, korozní inženýrství, výrobce speciální chemie, kovové povlaky
www.funchem.cz
Ellenőrizni kell
Kínai beszállító BMK és még sok más
SHANXI LIANXU ÚJ ANYAG .CO
Kelly whatsapp +86 185 3663 6121
1kg BMK 90 dollár
1L dietilfenil-malonát 145 dollár
Már korábban is akartam tőlük vásárolni, mindenhol kerestem, ahol csak tudtam, semmi jel nem utalt arra, hogy csalók lennének, legálisnak tűntek... Én 1kg anyagot akartam rendelni 800 dollárért, és Kelly, az eladójuk azt ajánlotta, hogy vegyem meg az első 25g-os mintát kb. 45 dollárért. Ami megint csak azt bizonyítja, hogy törvényesek... Végül a Western Union fizetés során megváltoztattam a kereszt- és vezetéknevemet, ezért vissza kellett adniuk a pénzt, és akkor már nem volt időm.
ELLENŐRIZNI KELL
EFEDRIN ELADÓ
Vásároljon tiszta, kiváló minőségű efedrin port online Bitcoin - Vásárlás legális gyógyszerek online, vásárlás kutatási vegyszerek, vásárlás nyers gyógyszeripari porok. Ephedrin por eladó éjszakai szállítással.
topchembuy.com
Ellenőrizni kell
Ephedrin ELADÓ
Vásároljon EPH 30mg tablettát az Egyesült Királyságban. 100% valódi (EPH tabletta az Egyesült Királyságban) efedrin-hidroklorid 30mg tabletta online az Egyesült Királyságban. Eredeti minőség, Vásároljon efedrin HCL 30mg tablettát online most!
pureeph.co.uk