Ezt megint csak nem igazán értem. Soha nem is fogom. Miért akarnak az emberek amfetaminokat szintetizálni, és miért nem sikerül, még akkor sem, ha valaki helyes moláris arányokat ad meg, és aztán panaszkodnak, hogy mindent úgy csináltak, ahogy az eljárás megmondta, és újra és újra kudarcot vallottak. Még ha a helyes moláris arányokat adják is meg, akkor is annyi mindent kell tudni. Vagy néha még nagyon keveset is, de az a kevéske infó többnyire döntő infó ahhoz, hogy működjön a dolog. Mint például, hogy hányszor kell a reagensek közül a megfelelő moláris arányban többletnek lennie a lombikban ahhoz, hogy a dolgok működjenek. Ha túl lusta vagy ahhoz, hogy akár csak egyetlen egy egyenesen a lényegre törő jó szakácskönyvet is elolvass, vagy egyszerűen csak nem érdekel eléggé ahhoz, hogy akár egyetlen amfetamin szakácskönyvet is megtalálj és elolvass, akkor miért nem veszed meg egyszerűen a vegyületet? Ezeken a fórumokon látok itt ilyen embereket, amilyeneket még soha, sehol nem láttam ennyire. Igen, nagyon jó, hogy tanítanak egy kicsit és jó tanácsokat adnak, és én magam sem vagyok Einstein, de minden reakciómat az internetről tanultam. Fórum szintézisek, olvastam egy csomó könyvet és szabadalmat, reakciókat különböző oldalakon. Letöltöttem sok alapvető szerves kémiai könyvet stb. Az iskolában rossz voltam kémiából, mert maga az iskola nem érdekelt. Egyáltalán nem. De amikor elkezdtem tanulni a kémiát kb. 8 évvel ezelőtt, rákattantam az új szintézisek kipróbálására, már nem a gyógyszerek. De ez csak én vagyok, mindenki más, de néha annyira idegesít ez a dolog, hogy muszáj valamit mondanom. És béke legyen! Elnézést a hosszú szövegért.
P.S. Ez a szöveg nem neked szólt OrgUnikum, hanem .. tudod, a szövegben lévőknek.
TheNut.