Nem, nem desztilláltam az izomer szétválasztás előtt.
Nekem nincs semmi problémám az elválasztási eljárással csak furcsa volt, hogy csak akkor találok szennyeződést, amikor az L szabadbázist a Leuckart útvonalról mossam.
A gőzdesztillációt már régen elhagytam nagy mennyiségeknél, rémálom és örökké tart még egy nagy gőzdesztillátorral is.
Nekem pontosan ugyanez a végső cuccom van savas bázis mosással és átkristályosítással acetonos kristályosítás után.
Tudom mit mond az elmélet és a szakirodalom erről, de ez tény, magam is több százszor bizonyítottam.
A forgási szöggel kapcsolatban igazad van, nem ellenőriztem, de az ügyfeleim, és néhányan közülük régi metamfetamin használók, azt mondják, hogy milyen erős, és a racém nem olyan erős, mint ez.
Ez a kép egy kis tétel kristályosítása néhány kis megrendeléshez, de most egy nagy tételen dolgozom, és megmutatom, hogy milyen átlátszó és nagy lehet a szilánkok.
Nagyon hálás lennék, ha elmagyarázná nekem, hogyan kap nagy és átlátszó kristályokat a racém freebase-ből, olvastam, hogy valami közepes méretű kristályok lehetségesek, de őszintén szólva még soha nem láttam.
Arra gondolok, hogy javaslom neked egy kis kihívást és mondd el, hogy mit gondolsz.
Küldhetek neked egy mintát a D-metemből és egy mintát a racém MDMA-ból.
Elkészíted az összes tesztet, amire szükséged van, elviszed egy megbízható laborba, odaadod tapasztalt felhasználóknak... amit akarsz.
Az eredményekkel a kezedben, ha be tudod bizonyítani nekem, hogy a cuccod a desztillált freebase-ból tisztább vagy jobb, mint az enyém a nem desztilláltból, akkor küldök neked 250gr-ot mindkét termékből ingyen, ha nem tudod, csak azt akarom, hogy azt mondd, hogy tévedtél itt a fórumon.
Azt hiszem, ez egy jó üzlet nem?
Mit gondolsz?
Köszönöm.