- Reaction score
- 10
Lenne egy kérdésem. Ezek a kristályok, amelyek az alapoldat alsó szürke rétegében megjelennek, P2NP, amely nem reagált? Furcsa, éppen akkor jelentek meg, amikor az aktív reakciót körülbelül két órán át tartottam, hosszabb ideig, mint általában. (Általában fél órát hagyok eltelni, mielőtt folytatom a bázisosítást)
A kapott hozam nagyon magas volt (75%, többé-kevésbé), és szerintem a végső megjelenés is elég kielégítő.
A kapott hozam nagyon magas volt (75%, többé-kevésbé), és szerintem a végső megjelenés is elég kielégítő.
- Reaction score
- 146
hello barátom... igen, ahogy Gpatton barátunk mondja, azok a kristályok sók, ebben az esetben ezek nátriumsók, amelyek az iszaprétegben képződnek, amikor magas hőmérsékleten volt, majd gyors hőmérsékletcsökkenés következett be, látod, ez normális látni őket, amikor megfelelnek azoknak a feltételeknek, amelyeket elmagyarázol. A többiek számára az eredmény jól néz ki... egészség és öröm testvér!!.
- Reaction score
- 10
- By user123qwe
-
23 Jan
Köszönjük a választ! Az utóbbi időben a TEK-emet a hőmérsékletre összpontosítom, és megpróbálom, hogy soha ne érje el a 60-65ºC-ot. És ez megváltoztatta a játékot. A hozamok és a minőség jelentősen javult.