Üdvözlöm!
Lenne egy kérdésem a laboratóriumi berendezésekkel kapcsolatban,
A boroszilikát üvegen kívül milyen más típusú anyagok használhatók reaktorként?
Ez befolyásolná a szintézis minőségét?
Milyen berendezés ajánlott 500 P2NP g. szintéziséhez?
Köszönöm.
Lenne egy kérdésem a laboratóriumi berendezésekkel kapcsolatban,
A boroszilikát üvegen kívül milyen más típusú anyagok használhatók reaktorként?
Ez befolyásolná a szintézis minőségét?
Milyen berendezés ajánlott 500 P2NP g. szintéziséhez?
Köszönöm.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
PP. HDPE vagy akár fém, ha a teljes belső felületet PTFE védőbevonattal látja el.
Hordó a hordóban, így hűteni és melegíteni lehet. Nagy kondenzátor csőből a csőben. lyuk a kondenzátorhoz, lyuk a teflon felső keverő adapterhez (Vagy egy nagy cementkeverő fúrógép, amely egy szabályozóra van akasztva). az alumíniumodnak vastagabbnak kell lennie, mint a sub 50-100g reakciók, sokkal vastagabb, különben kimegy a kondenzátor.A határ 100g mondják, de eléggé meg vagyok győződve arról, hogy sokkal többet is lehet skálázni. 1 ember van itt, akiről tudom, hogy 1kg-os reakciókat csinál ezzel a módszerrel, és amit ő mond, hogy "órákig" tart az amalgámozás és az alumíniumlemez használata.
Hordó a hordóban, így hűteni és melegíteni lehet. Nagy kondenzátor csőből a csőben. lyuk a kondenzátorhoz, lyuk a teflon felső keverő adapterhez (Vagy egy nagy cementkeverő fúrógép, amely egy szabályozóra van akasztva). az alumíniumodnak vastagabbnak kell lennie, mint a sub 50-100g reakciók, sokkal vastagabb, különben kimegy a kondenzátor.A határ 100g mondják, de eléggé meg vagyok győződve arról, hogy sokkal többet is lehet skálázni. 1 ember van itt, akiről tudom, hogy 1kg-os reakciókat csinál ezzel a módszerrel, és amit ő mond, hogy "órákig" tart az amalgámozás és az alumíniumlemez használata.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Nem, ez nem befolyásolhatja a minőséget, de vigyázzon, szobahőmérsékleten mind a hdpe, mind a pp szinte bármiben rendben van, de 110 * C-on elkezdenek deformálódni, különösen oldószerek, savak stb. alatt.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Igen, de az első hozzáadásnál a hőmérséklet hirtelen magasabbra emelkedhet.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Jól dolgoztam 0,25 mm-3 mm-es "lemezzel" ,azért mondom idézőjelben, mert kézzel könnyen hajlítható. Kis méretre vágom és 1-2 sec blitzet csinálok a kávé grinde/blenderben, csak egy kis felületért.