Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami más?
Mert az előbbit már 8 éve nem szagoltam, de még 20 év múlva is pontosan emlékezni fogok rá.
Azóta sem láttam egy jót sem. Néha belefutok itt valami döglött szarba, amiben az illata nyomokban kimutathatónak tűnik, de nem az. Ma már a mi piacunk is ott tart, hogy nyáron kijött egy nikotinos-sárga valami, az érzésem szerint az elején talán 50%-os hatása van, de itt a 20-30%-os maximumok vannak. 1G az orromba, minden idegszálam rezgett, szippantottam, kapkodtam a levegőt, pörögtem, nagyon elcsesztem.... 2 óra múlva éles józanság, 3 óra múlva otthon feldúltam a hűtőt, halálra ettem magam. Utána 10 órán át olyan mélyen aludtam, mint egy koraszülött csecsemő, akit épp most tettek be az új inkubátorba. Napokig nem tudtam beazonosítani a szagát, de tudtam, hogy ismerem, és ez egy egészen hétköznapi szag volt. Aztán rájöttem. Olyan szaga volt, mint az erős, édes kávélikőrnek. Nem hasonló, csak ugyanolyan.
Nem tudom, mi a fene lehetett az. De az amfetaminnal kapcsolatos tapasztalataim, amivel hasonló indítást produkáltam az elején, nem bohóckodtam vele 3 órán keresztül, hanem szemrebbenés nélkül kattogtattam az állkapcsomat 3-4 napig.
Ezeknek már az aktív idő alatt is vannak olyan mellékhatásaik, amik feszültségérzetet adnak, és amúgy sem fogod jobban érezni magad tőle, sőt... Hülyét csinál belőled. Bármit csinálsz, háromszor annyi időbe telik, mint máskor, mert hiába pörög a tested, az agyad beárnyékolja, és kapkodsz. Ja, és olyan memóriaproblémákat okoz, hogy állandóan keresgélsz mindent, mert amint elraksz valamit, máris elfelejted, hova tetted. A mai napig nem tudom, hogy mi volt az a cucc, de soha többé nem látom. Ezt amfetamin néven árulják, és olyan okos magyarázatokat kapsz, amikor felhozod a témát, hogy "az amfetamint 10féleképpen lehet előállítani." Azt mondod, hogy az amfetamin akkor is amfetamin marad, ha másképp csinálod. Erre már nincs válasz.
Szóval, cserébe azért a helyzetért, amiben találtad magad, amikor ezt írtad... én most azonnal megfojtanám Mos Eisley összes regisztrált lakosát.