Én vagyok a rendszergazda, és remélem, hogy tudok segítséget toborozni. Látom egy ilyen csoport hasznosságát és szükségességét, bár reménytelenül alulképzett vagyok a feladatra. ebben a pillanatban az emberek éppen egy erős vegyszert akarnak egy másik erős vegyszerrel összekeverni egy befőttesüvegben a pultjukon. Még nem is gondolkodtak azon, hogy mi fog történni ezután. Lehet, hogy felforr, és megmérgezi a család kutyáját, vagy tüzet gyújt, vagy megvakítja őket. Vannak emberek és hozzászólások ezen az oldalon, akik a keresésük során (bármit is keresnek) elfelejtették a logikát, és egy "baszd meg és derítsd ki" megközelítést alkalmaznak valamivel kapcsolatban, ami véget vethet a szabadságuknak vagy az életüknek. Ha szerencséjük van, egyáltalán nem történik semmi. Nem követték eléggé a receptet. Rossz sorrendben adták hozzá a reaktánsokat. Talán azért nem működő receptet választottak, mert sokkal egyszerűbb volt, mint egy olyan, amelyik működne, vagy mert valakinek hiányos volt az emlékezete valamiről, amit mondtak neki vagy amit látott. Egy olyan személy, aki pokolian elszánt a kábítószer-előállításra anélkül, hogy előbb megértené az alapvető kémiai mechanikát, komoly veszélyt jelent, amit el lehet kerülni.