- Reaction score
- 45
2. tétel készült, a minőség kiváló, a tesztelők jobban kedvelték, mint a forgalomban lévő mdma tablettákat.
Az egyik probléma azonban az, hogy 50 g 52190-et használtak fel, és csak 7 gr végterméket szereztek. Lehet, hogy a dcm oldatban nátrium-hidroxiddal kevert metilamin hcl-t használtunk, valószínűleg túl sok metilamin gáz szökik ki. A 40%-os metilamin oldat még úton van, addigra talán javul a hozam. A vizes rétegből sem csináltunk extrakciót, ez is magyarázza. A mágneses keverő használata is rosszabb eredményhez vezetne?
Edit: Én is úgy szoktam végezni, hogy a nátrium-szulfáttal való szárítás után HCl-t adok közvetlenül a DCM-be freebase oldattal. Ha a DCM-et vákuummal elpárologtatom, majd hozzáadom a HCl-t acetonnal, ez mennyiben vezet más eredményre, mint az eddigi módszerem?
Még egy dologra lennék kíváncsi, hogyan csináljátok a rétegleválasztást vödrökkel? Úgy tudom, hogy kisebb mennyiségnél ez elválasztó tölcsérrel is megoldható, de vödrökkel tényleg trükkösebbnek tűnik, hogy jól húzzam le.