Nem ugyanazt az oldószert használtam újra, tehát 30ml MeOH-t, 5-10 perc között figyeltem, hogy van-e színváltozás, majd 10percnél egyenesen lehúztam.
Bocsánat, nem olvastam túl tisztán az IPA számokat, mivel nem használtam.... más, mint hideg IPA-t használni a cucc kimosásához....
Szóval ezúttal először mindent beállítottam (a vákuumszűrőt), leszűrtem - hasonló mennyiségnek tűnt, azonban azt csináltam, amit mondtál, és nagyon gyors voltam, és kihagytam a mosási lépést - gondoltam, hogy majd csak újraxem az egészet, mielőtt 2c-h-ra csökkentem.
Ezúttal igen, mindent megtartottam, rögtön visszatettem a fagyasztóba (kivéve, ami az exszikkátoromban szárad) és szinte azonnal látom, hogy újra kristályosodik.
A következő szűrésnél a finomabb Büchner-tölcsért fogom használni, amim van, hátha az, ami most kristályosodik, túl finom volt és átment a szűrőpapíron (lehet, hogy így volt, de akkor már áttetsző volt, mire a vákuumos erhlenmeyerbe került, amit ezúttal a szűréshez használtam.
Egy számot elbasztam - egyszer egy szintézis során. Oké lehet, hogy mondtam néhány véletlen számot, de emlékezetből mentem. Már mondtam, hogy iv voltam benzo elvonáson, és ez tönkreteszi a memóriát, így elnézést kérek. Amikor a szintéziseket végeztem, előttem volt az Ön írása, és csak a 10g szintézist követtem, mérlegeket használva, nem pedig ml-t (a MeOH kivételével).
Mint mondtam; ha valaki szeretné a jegyzeteket, képeket, videókat és a pontos időzítéseket és mennyiségeket tartalmazó táblázataimat - több mint szívesen látom őket, és feltöltöm....