Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Hogyan hallott rólunk? Ez fontos számunkra.

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Azt hiszem, a clearneten a kémiai fórumok keresése közben találtam rád.

L3thmode

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
A mélyhálón olvastam a Cannaboid szintézisről és ez hozott ide ! Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot sok felbecsülhetetlen értékű információt ! 🫡

TryHard4Ever

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Szia!
Találtam a BB fórumot néhány évvel ezelőtt, amikor először telepítettem a TOR-t a linux operációs rendszeremre. Nem emlékszem a weboldalra, ahol először láttam. De emlékszem, hogy a keresésem volt .onion webhely lista linkek

Először azt hittem, hogy ez egy mézesmadzag, mert ez volt olyan egyenes foward mindent. Aztán láttam a clearnet linket és ez megijesztett. De látom, hogy sok év után még mindig itt vagytok, és használjátok az escrow szolgáltatást és így tovább. Most ez az egyetlen könyvjelző oldalam a ToR-on. Köszönjük, hogy adtatok nekünk ezt a helyet. Tudom, hogy pénzbe kerül a tárhely és a hely gondozása, és ígérem, hogy amint lehetséges, miután elkezdek pénzt keresni, adományozni fogok nektek, vagy a bevételem egy százalékát nektek adom. Hálásak vagytok, srácok.

TryHard4Ever

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Elnézést a kettős hozzászólásomért. Valószínűleg seean a törött angolom. Ez azért van, mert az én toung lang román. BTW nagy shoutout a BB-t használó román közösségnek.

alchemedes

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
A YouTube-on közzétett eredeti bb videókról. Aztán hamilton Morris tett egy megjegyzést ki rólad, és elmentem ásni.

Sok mindent szeretnék megosztani, de ezek a csatornák túl szélesek.

Shinepink

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
A youtube csatornán keresztül találtam rátok, majd a CM-en keresztül fedeztem fel újra a fórumot.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
278
Azt hiszem, nemrég volt egy hirdetésetek a Dread-en? Csak most kezdtem el megnézni.

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
92
youtube régen
és most itt vagyok, hogy elhozzam a fentalightot a chemhacker közösségünknek.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
105
Találtam rád a kábítószer keresése közben, nem nagyon ellenőriztelek akkor, mivel túlságosan titkos bonyolult voltál, elfelejtettelek. Újra felfedezni, mint link RC-Scene, már érett akkor, akasztott a drugfinding stb.

5SecRule

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Megtaláltam, amikor az RC Scene-on pásztáztam az eladókat. Akkoriban 2 vagy 3 oldal volt termékajánlatokkal. A BB fejlődése elképesztő, és elkezdek gyakrabban hozzájárulni az információkhoz. Hogyan segíthetek Lengyelországból

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,937
Deals
666
Minden olyan segítséget szívesen fogadunk és bátorítunk, amelynek célja, hogy a fórum közönséget vonzzon.

• Like
Reactions: vis