- Reaction score
- 13
1 végezzen otthoni munkát
UV fluoreszcens fekete fény BL 12inch (teljes hossz) cserélje ki a 8Wattos T5 UVA fénycsövet 8Watt T5 UVA
2 20%-a a termék teljes súlyának dh20 átkristályosítása pl. 1000g MA adjunk hozzá 200g dh20-t hővel oldjuk fel, majd helyezzük UV fekete fény alá.
És mondom neked egyenesen ne próbálj meg lekicsinyelni és próbálj meg úgy beállítani mintha ,nem tudnám miről beszélek oké
Én ebbe a közösségbe jöttem ,20 éves tapasztalattal és nem kell Fester baromságait másolnom és beillesztenem a válaszokhoz ok
Dolgoztam a világ minden táján laboratóriumokban.
UV fluoreszcens fekete fény BL 12inch (teljes hossz) cserélje ki a 8Wattos T5 UVA fénycsövet 8Watt T5 UVA
2 20%-a a termék teljes súlyának dh20 átkristályosítása pl. 1000g MA adjunk hozzá 200g dh20-t hővel oldjuk fel, majd helyezzük UV fekete fény alá.
És mondom neked egyenesen ne próbálj meg lekicsinyelni és próbálj meg úgy beállítani mintha ,nem tudnám miről beszélek oké
Én ebbe a közösségbe jöttem ,20 éves tapasztalattal és nem kell Fester baromságait másolnom és beillesztenem a válaszokhoz ok
Dolgoztam a világ minden táján laboratóriumokban.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20 év tapasztalata megtanított arra, hogy a vizes metil-oldatra feketelámpát helyezzen, hogy szelektíven kristályosítsa a d-met-et? Publikáld ezt a szart a Nature folyóiratban, haver, ez úttörő. Milyen szelektivitás - ha egy percre figyelmen kívül hagyom az összes többi hülyeséget - lenne az UV fénynek a D-met molekulára az L-met molekulával szemben? Semmi, mert pontosan ugyanúgy gerjesztett, ugyanazokkal a fizikai tulajdonságokkal rendelkezik.
Nem tudom, hogy miért próbálod ezt az embereket a fantáziavilágodba vinni, de őszintén szólva szégyenletes.
Nem tudom, hogy miért próbálod ezt az embereket a fantáziavilágodba vinni, de őszintén szólva szégyenletes.
- Reaction score
- 8
1. 1000g MA annak szabad bázisa vagy HCl ?
2. dh20 - ez a desztillált víz ?
2. dh20 - ez a desztillált víz ?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1