"MY" MDMA freebase kristályosítása

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Természetesen keverheti a freebase oldószerrel, mielőtt hozzáadná a HCL-t, de később több időre lesz szüksége, hogy a keveréket 130C-ra tegye, mivel ez az oldószer elpárolog, a HCL a fagyasztóból, a freebase hideg is, és a magas hőmérséklet elkerülése az adalékolás során nem lesz probléma ;-)

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Reaction score
166
Tudta, hogy az MDMA-t nem lehet savakkal magas hőmérsékletre hevíteni? A termék lebomlik, és már nem tiszta MDMA.

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Jaj, ne, tesó, csak az energiaszabályozást ne, kérlek! Emlékszel, hogy megosztottam veled a 87%-os teszteredményt? Csináltam még néhány tesztet.
87% nem megint, de mindig))))))

A legmókásabb magyarázat: hibahatár 5-10%.

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Személy, de nem ezt mondtuk, hanem azt, hogy mindenekelőtt azt, hogy minden elemzési szolgáltatásban, amellyel az emberek dolgoznak, kezdetben emberi hiba van. Aztán válaszoltunk a kérdésedre, hogy mennyire valószínű, hogy ez megtörténik, ÉS a következőket válaszoltuk:
Vegye figyelembe, hogy egy minta esetében az azonos eredmény valószínűsége az adatok eloszlásának függvényében változik. Minél közelebb van az eredmény az átlaghoz, annál valószínűbb, hogy az eredmény megismétlődik. Adott egy százalékos eloszlás, amelynek átlaga 82%, szórása pedig 13,84%, elemezzük, hogy két azonos százalékos mintát kapva melyik értéktartomány valószínűbb. Ha tehát két mintát elemezünk, akkor az a számtartomány, ahol a legvalószínűbb, hogy ugyanazt a százalékos értéket kapjuk, a 82%-os átlag körül van, és körülbelül egy szórással mindkét oldalra kiterjed (68,16% és 95,84% között). Az adatok átlag körüli koncentrációja miatt ez lenne a legvalószínűbb tartomány arra, hogy két egymást követő mintában ugyanazt az eredményt kapjuk.
Más szóval, ez nem megkérdőjelezhető eredmény, hanem valószínű.
Még azt a grafikont is megadjuk, ahol a legtöbb MDMA-eredmény koncentrálódik. Tényleg, csak 5-10%-ot értettél meg? Jobban meg tudjuk magyarázni.
Q9GBDv1kum

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Tesó, úgy tűnik, túl sokat aggódsz a 120 eurós hamisított tesztek miatt. Nyugi, tesó. Ez az egyetlen a bejövő? Ha igen, fel tudlak venni cseppkészítőnek: küldj egy PM-et, és találok neked munkát.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112

Bro, nyugi! Azt hiszed, hogy egy iskolás drogos vagyok, aki metamfetamint főz a megélhetési forrásért? Matekból diplomáztam, nem metamfetaminból. Akkor miért hiszed, hogy le tudsz nyűgözni a grafikonoddal?

Last edited:

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Egy másik fontos pont egy jól ismert alapvető technika, amely csökkenti a hőmérsékletet a lehető leglassabban az elméletileg legjobb időzítés 1C minden 30min őszintén soha nem csináltam ezt az időzítést, és nem hiszem, hogy soha nem fogom csinálni hahah lehetne egy rémálom ;-) Kis léptékben lehetne csinálni egy programozható főzőlappal.

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Megpróbáltam megismételni ezt az eljárást lassú tempócsökkentéssel. És 100%-ig biztos vagyok benne - a forrólemez nem működik.
Nézze, a lemez alján van a forró felület, a tetején pedig a hideg levegő. Ez azt jelenti, hogy a magképződés nem alul kezdődik - alul sokkal forróbb, így nincs esélye.
Ennek eredményeként a tetején gyorsan vékony kristályréteg képződik, és ez zárja be a vizet az oldatba. A víz már nem párolog el.
A főzőlap T-jét csökkentheti RT-re, ez nem segít... A gél a belsejében zárva van. A kristályosodás leállt.
Ha végül a tetején lévő kristályréteg megszakad, akkor leesik, és a kristályosodás gyorsan és azonnal lezajlik. Ez azt jelenti, hogy nem fogsz nagy kristályokat kapni.
Próbáltam a kristályosítót egyfajta kupakkal letakarni, hogy a levegő bejutását csökkentsem és a felső réteget melegebben tartsam, de nem segít.

Gondolom, ahhoz, hogy nagy kristályokat érjünk el, valamilyen módon irányítani kell a kristályosodás folyamatát, hogy a magképződés alulról induljon el. Ehhez pedig egyfajta szárító dobozra van szükséged, aminek a T-je állítható és a fűtőforrásnak a FELSŐN KELL lennie!!!

Ebben az esetben van esély arra, hogy a nukleáció alulról induljon el.

Gondolom, egy konyhai sütő is jó lehet, ha a hőmérséklet pontosan állítható. De nekem nincs ilyenem.

View previous replies…

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Folyamatosan kevertette a folyamat során?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Nem értem a kérdését.
Ha a melegítés során természetesen - igen.
Ha a kristályosítás során - ez egy vicc?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Ez a folyamat köztes része. Később az alján lévő összes vizes réteg egyfajta "kásává" válik. Időpocsékolás. Szintén ilyen hosszú expozíció magas T-nél elpárologtat néhány dolgot. A 250 gramm tiszta porból kb. 20 grammot vesztettem.

Van néhány más ötletem. Kipróbálom, amint kapok ihletet.

YPNtbTkrZ3

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Holnap válaszolok a részletekkel, hogy mit kell tennie, de a módszer működik properlt egyébként, ha szeretné megtalálni az inspirációt, rendben van biztos, hogy érdekes lesz javítani.
A fáradt ma sajnálom.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Ez a tipp a 108C-ra való megérkezés után keverés közben.

jamesdavies

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nem a nagy kristályokhoz, hanem a tisztításhoz szükséges részhez . Arra a pontra gondolok, amikor a savasított freebase szuper telített oldatát felmelegítem és acetonba öntöm. Az acetont lecserélhetem alkoholra.
Az aceton nagyon figyelik az országomban 10nap óta/

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Ah, bocsánat, megvan a probléma. Egy kis elmélet, ha így van, tesó.

Az acetonnak van egy egyedi tulajdonsága: 50C-on sok mdma hcl oldódik (1 gr mdma hcl per 2,5 gr aceton gondolom) és szinte nulla, ha az aceton fagyasztva van. Ez a tulajdonság összefügg a "vákuum permittivitással". Az aceton vákuumpermittivitása 50C-on = 17,7 és 0C-on = 1,0.

Tehát olyan oldószert kell találnod, amelynek hasonló a vákuummegfelelési tényezője, de nem több mint 2,0. Ez a benzol, a petróleuméter, a hexán.

Az IPA szerintem nem jó erre a célra, mert még a fagyasztóban is sokat old az mdma hcl, 30% körül. És még ha el is párologtatod, a maradék még koszosabb lesz, mint az elején volt.

Last edited:

jamesdavies

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tudja valaki, hogy miért olvadnak a kristályok kb. 40-50 fokon, amikor vízből kristályosodnak? Sárga olajjá alakulnak, túl sok HCl vagy víz van a kristályban csapdába esve?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
A víz belülről gondolom. Az oldhatóság 40-50C-on észrevehetően megnő.
Úgy néz ki, hogy megkaptad az eredményt, hasonlóan a kristályokhoz, amiket itt kaptam. Néhány kristály normális (de kicsi), néhány kristály (a belső rétegből) "vizes kristály".
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/my-mdma-freebase-crystallization.5069/post-45465

Miért kérdezed a HCL-t nem mostad át a port átkristályosítás előtt vízben?

jamesdavies

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Az én fb-m desztillált . Én savanyítottam hcl és hagyta két napig, de a kristályok úgy tűnik, hogy olvad, ha a tetején egy radiátor , azt hiszem, a víz csapdába esett benne

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Ennek az "olajnak" a PH-ját bármikor ellenőrizheti. De szerintem ez víz: két réteg képződött, egy a tetején, egy másik az alján. A víz valahol középen van.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Sok köszönet a legkedvesebb @btcboss2022-nek! Ön inspirált engem további kutatásra, hogy tökéletes kristályt főzzek a saját toleranciámnak tetsző mikroadagolással.
BJXtKOQLrq

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
@btcboss2022 ahogy emlékszem, írtam valami rosszat a termékről régen, Sajnálom, hogy, figyelembe véve az új tapasztalatokat, azt mondhatom, hogy képesnek kell lennünk arra, hogy elismerjük a hibákat. Sajnálom testvér, tévedtem: a fekete szín zavaros, de a terméked tökéletes!

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Köszönöm hálás, hogy a possitive megjegyzések is után minden munka mögött.

alquimista00

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
2
Van-e mód a fekete kristályok tisztítására és teljesen tiszta kristályokká alakítására?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Minden lehetséges. Idő, oldószerek és a kezdetben piszkos termék kérdése.