- Reaction score
- 40
Hello Madre, már küldtem neked üzenetet ezzel és más módokkal kapcsolatban, hogy a Breaking Bad csapat munkatársa lehetek, de a poszt, amire válaszoltam, azt írta, hogy RC-k tesztelésére keresel csapatot, és aztán ezt a posztot olvasva látom, ahol a metamfetamint példaként felsoroltad, így most azon gondolkodom, hogy ez csak kutatási vegyi anyagokra vonatkozik, vagy minden drogra? Mert én mindenképpen változtatnék a preferált drogválasztásomon, ha ez lenne a helyzet! Kérem, ossza meg velem, és még egyszer köszönöm az idejét és a figyelmét, legyen szép napja!
- Reaction score
- 40
Mindegy, elolvastam TESTINT felhasználó jelentkezését, és az általa használt formátum miatt azt hittem, hogy ez madres post része. Az én hibám.
- Reaction score
- 5
Élek usa és vagyok egy autodidakta kémikus ive készült 2cx b keresztül e nem D és mda és meszkalin és ha persze dmt amely im biztos, hogy a legtöbb ppl kezdeni az extrqction nem szintetikus bár id szeretnék adni a TSTAB egy lövés id szeretnék mintát.Néhány rcs 2cx és más entactogens / pszichedelikusok ad őszinte opibion a mailbix a bio assay és nagyon jól kapcsolódik, ahol én vagyok én egész eladás, így én dnt igazán nem kis kéz a kéz az én ppl csinál nagyszabású jobb a FED, mint az állam azt mondom, lol kopogás a fa