- Reaction score
- 34
Meg tudná mondani, milyen laboratóriumi berendezésekre van szükség a 2-CB kémiai szintéziséhez?
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- By w2x3f5
minden a szintézis útjától függ. szükség van egy kiindulópontra és az útra, amelyet követni szeretne.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 34
Szeretném követni a 2-CB kémiai szintézisét, amelyet ebben a bejegyzésben tettek közzé.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
Henry-reakció, lombik, refluxkondenzátor, fűtött mágneses keverő, vízfürdő (vagy csináld a mikrohullámú sütőben), mérőhenger, vákuumszűrő Buchner-tölcsér és Bünsen-lombik és maguk a szűrők, hőálló főzőpoharak alacsony kiöntővel
A lítium-alumínium-hidridre való redukció mindegy, csak jégre és cseppentő tölcsérre lesz szükség a sztirololdat cseppentéséhez, majd etil-acetátot vagy etil-alkoholt cseppentünk bele, hogy a felesleges lítium-alumínium-hidridet elhasználjuk.
A brómozás ugyanaz
Mérlegek és hasonlók.
A lítium-alumínium-hidridre való redukció mindegy, csak jégre és cseppentő tölcsérre lesz szükség a sztirololdat cseppentéséhez, majd etil-acetátot vagy etil-alkoholt cseppentünk bele, hogy a felesleges lítium-alumínium-hidridet elhasználjuk.
A brómozás ugyanaz
Mérlegek és hasonlók.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- Reaction score
- 34
Tehát jobb lenne egy kémiai reaktort használni, nehogy felrobbanjon és kárt tegyen bennem? És ha igen, milyen kapacitású legyen a kémiai reaktor?
Készítettél már korábban 2C-B-t?
Köszönöm!
Készítettél már korábban 2C-B-t?
Köszönöm!
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
hogyan segít a reaktor? lítium-alumínium-hidriddel megfelelően működik, minden a lehető legszárazabb, jó hűtés, az oldószerben lévő peroxid szennyeződések hiánya.
Én egy közönséges háromnyakú lombikban csináltam jégfürdőben, néha robbanásokkal és tüzekkel, az első szintéziseknél, aztán megtanultam =)
Én egy közönséges háromnyakú lombikban csináltam jégfürdőben, néha robbanásokkal és tüzekkel, az első szintéziseknél, aztán megtanultam =)
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Jobb lenne, ha egyszerűen nem használna THF-et, ha ilyen kérdéseket tesz fel
- Reaction score
- 34
pajtás, fogalmam sincs a kémiáról, próbálom megtanulni, de frusztráló, túl sok az információ, még mindig nem tudom, melyik kémiai szintézisnél maradjak és koncentráljak rá, vagy a 2-CB-re vagy az MDMA-ra gondolok, hacsak meg nem gondoltam magam, először az LSD szintézisét akartam elvégezni, de láttam, hogy csak az LSD előanyagának, a lizergsavnak az előállításához szükséges szintézis nagyon összetett, és sok reagens és kémiai reakció szükséges hozzá.
Köszönöm!
Köszönöm!
- Reaction score
- 34
Barátom, honnan vásárolt (CAS: 93-02-7)?
És mi a különbség a 2,5-dimetoxi-béta-nitrosztirén és ez között?
Köszönöm! és bocsánat, de fogalmam sincs a kémiáról.
2,5-dimetoxi-benzaldehid
Találtam egy eladót az alibabán, aki állítólag ezt árulja, de hogyan győződhetek meg arról, hogy ez az anyag az, amikor megkapom?És mi a különbség a 2,5-dimetoxi-béta-nitrosztirén és ez között?
Köszönöm! és bocsánat, de fogalmam sincs a kémiáról.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34
- Reaction score
- 510