igen, egy rakás baromságot beszélsz, mert nem mondtam semmit a neurotoxicitásról, nemhogy a szerotonin toxicitásról.
Nem tudom honnan vetted ezt, a klórozott amfetaminokról sem mondtam semmit, fura.
Még csak nem is mondtam semmit semmiféle toxicitásról, te csak egyből következtetéseket vontál le.
a wellbutrin már régóta létezik és jól kutatott, máskülönben nem lenne gyógyszer.
A wellbutrin nem is citotoxikus, míg a 3cmc az, egyenesen méreg. a szar lyukakat csinál az orrodba (tudom, hogy nem ez a citotoxicitás lényege, de akkor is), és a neurotoxicitásról.
Bár ez még nincs bizonyítva, úgy gondolom, hogy igaznak kell lennie, egy éjszaka 3cmc-vel rontja a HPPD-met egy kibaszott tonnával, és több mint egy hétig károsítja a látásomat, míg a 4mmc 2 napos tivornya, ami több szerotonint szabadít fel, mint az MDMA, 2 napig rontja a látásomat, és kevésbé károsítja, mint a 3cmc.
szintén mérgezőnek kell lennie a dopaminra, mert a hatásai hasonlítanak a parkinson korai jeleire, remegő végtagok vagy remegés, remegő légzés, halk beszéd, memóriazavar, járás és koordinációs zavarok, merev érzelemmentes arc, görnyedtség... és ez néhány napig tart a szedése után.
a 3cmc neurotoxicitásával kapcsolatos tanulmányokat még nem is végezték el, így ez nem 100%-ig nem igaz. ez a klórozott amfetaminokkal való analógia nem bizonyít vagy cáfol semmit.
Van egy hülye kérdésem, megcáfolod azt a tényt, hogy a 3cmc CAUSTIC/TOXIC NEM NEUROTOXIC?
tanulj meg olvasni, vagy ne vonj le rögtön következtetéseket.
A "mérgezés" alatt azt értettem, hogy rendkívül káros és mérgező a szervekre és sejtekre.