?taigi, ar norite pasakyti, kad visai šiai procedūrai turėčiau naudoti A/B ekstrakciją ?
mano naujasis planas - pirmiausia ištirpinti tabletes etanolyje 5-8 val. (paskutinį kartą ši teqniqe ištirpdė IBU ir PSE, bet Modafen dėžutės svoris yra 24 vnt. ir vienoje tabletėje yra 200 mg Ibuprofeno ir 30 mg PSE. taigi iš pradžių pradėjau nuo 5500 mg
Po etanolio souk aš tiesiog leidau jiems išgarinti rdry in chill.....it buvo okayn ir labiausiai insteresting mintis buvo, kad aš nuėjau nuo 5500a į kaip 1500-1700 mg, bet im reallz įsitikinęs, kad tai tik tai pse, ibu ir kai kurie keli užpildai.
ir iš šio taško im įdomu.
SOOOO ar manote, kad tai veiks?
1. visą masę 5-8 val. mirkyti etanolyje
2. filtruojant tirpalą ir pasiliekant skystį, o likusį tirpalą išmetant
3. dabar laikas kaitinti ant labai mažos ugnies ir lėtai garinti, kol gausime norimą PSE ir IBU miltelių mišinį.
4. įpilti šarminio vandens, kol mano tirpalas pasieks pH 13.........įpilti šarminio tirpalo kam? pvz., kad pasūdyčiau tabletes šarminiame vandenyje? nes mano tabletėse yra šūdų, kurie aktyvuojasi vandenyje.
5. ekstraktas su toluenu
6. dabar išmeskite seną vandens sluoksnį, tada galbūt padarykite kelis plovimus vandeniu?
7. Į nepolinį tirpiklį įpilkite šiek tiek švaraus distiliuoto vandens
8. Parūgštinti iki pH 3 praskiestu HCl (ar reikia kratyti, ar galima tik lėtai sukti?).
9. Pseudo migruos į vandens fazę kaip pseudo-HCl druska
10. Ibuprofenas (dabar rūgštinis) nusėda vandens fazėje, taigi teoriškai vandenyje turime gana švarų pseudo
11. Galiausiai galiu atlikti A/B ekstrakciją, kad dar labiau išvalyčiau PSE.
Ačiū už atsakymus