- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Reaction score
- 43
Kokia žmonių problema su šiuo produktu, jis yra aukščiausios kokybės, jo sluoksniai kaip skaldyto šiferio, jei žmonės mano, kad jis yra netikras, jie turi akmenų galvoje skaldyto šiferio išvaizda būna tik su grynu D metamfetaminu, o šis atrodo taip, tarsi jis būtų tikrai lėtai rekristalizavęsis, taigi jis buvo pagamintas su meile ir laiku, o ne paskubomis ar užšaldytas freonu ar skystu azotu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Oho, BTC bosas atrodo, kad viena iš jūsų aukų turi kažkokius dokumentus, kuriuose parašyta, kad esate melagis. Turėjo jūsų šūdas išbandytas, todėl tai daro šį įžūlų melą, kurį jūs čia sakote, juokingą ir labai aiškiai parodo, kad neturėtumėte niekur pardavinėti šūdų. Jūsų tiesiog sukčius. Tiesiog vietoj to, kad juos ghosting, jūs manote, kad jūsų tikras protingas ir siųsti jiems nesąmones. Nežinau, kaip BB jaučiasi dėl sukčių, bet laboratorinis testas parduoda mane Aš niekada nedarysiu jokio verslo su jumis, ir jei pamatysiu, kad kas nors kitas daro klaidą pasitikėti jumis, aš juos nedelsiant apšviesiu. Scum Bag.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
"Kas čia tokio, kad negalėtum pasakyti, jog aš tave apgaudinėju?" Ar tai turėjote omenyje. Nesitikėjote, kad laboratorijoje, a?