Mano sintezės vis dar burbuliuoja po cucl2 pridėjimo ir refliuksavimo. Ar turėčiau vis tiek vakuuminiu būdu destiliuoti ipa iš ar palaukti ?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Prieš filtruodamas pridėjau nedidelį kiekį CH₃COOH, kad užmuščiau Nabh4.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Informuokite mus apie tai.. Man pavyko distiliuoti iš IPA ir su IPA pateko labai nedidelis produkto kiekis. Pagaliau pavyko pamatyti plūduriuojantį aliejų. Kadangi tuo metu neturėjau veikiančio vakuumo, ekstrahavau su NP. Pavyko tik rasti.
Įdomu tai, kad NP liko geltonai oranžinės spalvos... jis kvepėjo labai saldžiai, todėl man kilo klausimas, ar tai nebuvo P2P, kuris nebuvo visiškai redukuotas.
Įdomu tai, kad NP liko geltonai oranžinės spalvos... jis kvepėjo labai saldžiai, todėl man kilo klausimas, ar tai nebuvo P2P, kuris nebuvo visiškai redukuotas.
Taip, šiuo metu jį vakuuminiu būdu išsiunčiau. Imtuve turiu skaidrų produktą, kaip ir ipa. Mano aliejinė vonia yra 70 C, bet garų temperatūra - 50 C. Tikiuosi, kad kažką sugadinau, nes mano magnetinė maišyklė nebuvo pakankamai stipri ir dabar viršuje turiu skaidrų sluoksnį, o ant žemės - šį kietą dumblą. Manau, kad kitą kartą turėsiu investuoti į kpg maišyklę.