Visiškai sutinku LOL, bet radau būdą, kaip apeiti natrio etilsulfato metodą, kuris tokiu būdu veikia gana gerai, o jei jums patogu dirbti su dietilsulfatu ir neprieštaraujate pasigaminti dėžutę, kurią galima pritvirtinti prie stūmoklinio pjūklo kaip kratymo įtaisą, tai taip pat veikia gana gerai. Bet kai gaminate natrio etilsulfatą, laikykitės visų įprastų būdų, išskyrus natrio hidroksido naudojimą, galiu jums duoti nuorodą į didelę ir ilgą procedūrą, kurioje aprašomi kai kurie tyrimai, atlikti gaminant natrio etilsulfatą, o pabaigoje sakoma, kad reikia palikti ąsotį stovėti kelias dienas ir laukti, kol dumblas susidarys. Tačiau jei turite tikrai gerą vakuuminį siurblį ir galite išgauti gilų žemą vakuumą, tuomet, kai dekantuosite viršuje esantį etanolį, kuris bus gana skaidrus, galėsite distiliuoti labai atsargiai, nes natrio etilsulfatas greitai suyra bet kokioje aukštesnėje nei kambario temperatūroje. Giliai ištraukite vakuumą ir atsikratykite etanolio, palikdami natrio etilsulfatą. Tai nėra pats pigiausias metodas, nes alkoholis nuo pat pradžių turėtų būti bevandenis, 200 laipsnių stiprumo, be denatūruojančio šlamšto. Išbandymas man kainavo apie šimtą dolerių už galoną. Bet galiu ištraukti tokį gilų vakuumą, kad etanolis gana daug distiliuojasi dar prieš tai, kai panaudojau Šilumą. Kai pamačiau, kad jis pasiekė prisotinimo tašką, leidau jam išdžiūti. Taikydami šį metodą iš 1 mol koncentruotos sieros rūgšties ir 1,375 mol etanolio gausite tik pusę molio SES. Visą laiką rūgštis ir etanolis turi būti sujungti žemiau 20 Celsijaus laipsnių, kad būtų išvengta bet kokio šalutinio poveikio, o kai jie bus sujungti, įmeskite į šaldytuvą mažiausiai 12 valandų, kad reakcija baigtųsi. Nedarykite jokių internete matytų nesąmonių apie kaitinimą iki 140 laipsnių ar pan. Turiu nuorodą į visą procedūrą, kurioje ji išdėstyta, ir ji buvo kruopščiai atlikta tik natrio etilsulfatui. Jei galėtumėte pasigaminti didelio masto centrifugą, turiu omenyje net kokso butelį, pakabintą ant virvelės, ir kurį laiką supti tą prakeiktą daiktą virš galvos, galėtumėte gauti dar didesnį derlių. Tačiau dokumente tiksliai nurodyta, kiek alkoholinio natrio hidroksido tirpalo reikia naudoti rūgščiai neutralizuoti ir natrio etilsulfatui sukurti. Tam reikia tik šiek tiek kantrybės, ir jei galėsite skirti valandą ar dvi per dieną žaidimui su juo, galite turėti pakankamai nitroetano bent jau asmeniniam žaidimui. Esu visiškai įsitikinęs, kad kas nors galėtų iš to pasigaminti velnių, bet aš tiesiog varijuoju tik asmeniniam naudojimui. Šiek tiek paaiškinau, bet jei kas nors nori nuorodos, klauskite ir aš ją surasiu.