Viens mans paziņa pērk caur
Hurtownia odczynników chemicznych, dystrybutor chemii organicznych Bielsko-Biała
organicchemistrypoland.pl
(izmantojot pm, nevis pasūtījumu)
Daudzas vielas, jums būs jātulko visa lapa.
Nopirkt lēti DL-mandelskābi šeit
Tas darbojas, tas ir OK
Prodej chemických látek, laboratoř, chemálie, chemie, korozní inženýrství, výrobce speciální chemie, kovové povlaky
www.funchem.cz
Jāpārbauda
Ķīnas piegādātājs BMK un daudz ko citu
SHANXI LIANXU NEW MATERIAL .CO
Kelly whatsapp +86 185 3663 6121
1kg BMK 90 $
1L dietilfenilfenilmalonāta 145 $
Es gribēju nopirkt no viņiem agrāk, es paskatījos visur, kur es varētu, nebija nekādu norāžu, ka viņi ir scammers, viņi izskatījās legit.. Es gribēju pasūtīt 1 kg auduma par 800 $, un Kelly, viņu pārdošanas asistente, ieteica man iegādāties pirmo 25 g paraugu par aptuveni 45 $. Kas atkal pierāda, ka viņi ir likumīgi... Beigu beigās Western Union maksājuma laikā es mainīju savu vārdu un uzvārdu, tāpēc viņiem nācās atdot naudu atpakaļ man, un tad vairs nebija laika.
TAS IR JĀPĀRBAUDA
EFEDRĪNA PĀRDEVĒJS
Nopirkt tīru augstas kvalitātes efedrīna pulveri tiešsaistē ar Bitcoin - Nopirkt legālas narkotikas tiešsaistē, pirkt pētniecības ķimikālijas, pirkt neapstrādātus farmaceitiskos pulverus. Efedrīna pulveris pārdošanai ar piegādi nakti.
topchembuy.com
Tas ir jāpārbauda
Efedrīna pārdevējs
Nopirkt EPH 30mg tabletes Apvienotajā Karalistē. 100% oriģinālas (EPH tabletes Lielbritānijā) efedrīna hidrohlorīda 30mg tabletes tiešsaistē Lielbritānijā. Oriģināla kvalitāte, pērciet efedrīna HCL 30mg tabletes tiešsaistē tagad!
pureeph.co.uk