Atkal es to patiešām nesaprotu. Es nekad nesapratīšu. Kāpēc cilvēki grib sintezēt amfetamīnus, un viņiem neizdodas, pat ja kāds dod pareizās molārās attiecības, un pēc tam viņi sūdzas, ka visu ir izdarījuši, kā norādīts procedūrā, un atkal un atkal neizdodas. Pat tad, kad ir dotas pareizās molārās attiecības, ir tik daudz kas jāzina. Vai dažreiz pat ļoti maz, bet šī mazā daļa informācijas lielākoties ir izšķirošā informācija, lai viss izdotos. Piemēram, cik reižu pārpalikumam no šiem reaģentiem pareizajā molārajā proporcijā JEBŪT reakcijas kolbā, lai viss izdotos. Ja jums ir slinkums izlasīt kaut vienu labu pavārgrāmatu, vai jūs vienkārši neesat pietiekami ieinteresēts, lai atrastu un izlasītu kaut vienu amfetamīna pavārgrāmatu, kāpēc jūs vienkārši nepērkat šo savienojumu? Šajos forumos es redzu tādus cilvēkus, kādus tik daudz nekur citur neesmu redzējis. Jā, ir ļoti labi mazliet pamācīt un dot labus padomus, un es pats neesmu Einšteins, bet visas savas reakcijas esmu mācījies no interneta. Foruma sintēzes, izlasīju kaudzi grāmatu un patentu, reakcijas dažādās vietnēs. Lejuplādētas daudzas organiskās ķīmijas pamatgrāmatas utt. Skolā ķīmijā man slikti gāja, jo pati skola mani neinteresēja. Nemaz neinteresēja. Bet, kad pirms aptuveni 8 gadiem sāku mācīties ķīmiju, esmu aizķēries pie jaunu sintēžu izmēģināšanas, nevis vairs pie narkotikām. Bet tas ir tikai man, katram ir savādāk, bet reizēm mani tas tik ļoti kaitina, ka man kaut kas ir jāpasaka. Un miers ārā! Atvainojos par garo tekstu.
P.S Šis teksts bija nevis jums OrgUnikum, bet .. jūs zināt, tiem, kas tekstā.
TheNut.