1. Destilācija ar tvaiku atdalīs amīnu maisījumu ļoti vāji, labākais risinājums ir vakuumdestilācija, kas ir diezgan ātra, ja ir spēcīgs vakuums.
2. Baidos melot, bet, cik atceros, pēc vienas izomēru atdalīšanas "tartrāta d-izomēra" galīgais sastāvs ir aptuveni 80-90 % d izomēra un pārējais ir l izomērs.
3. Es gatavoju stiklu bez izomēru atdalīšanas no spirta un neliela daudzuma ūdens maisījuma + papildu komponenti, man sanāca stikla monolīta masa, plaisas parādījās, kad tā pilnīgi izžuva, īpaši, ja kristāli tika mazgāti ar acetonu (neatkārto manu kļūdu), bet masa palika caurspīdīga. Savā gadījumā kristalizācijai un citām niansēm neizmantoju stikla traukus, tehnikas izvēlei veltīju 2-3 mēnešus.
Pirms šīs metodes es mēģināju izgatavot no sāls kausējuma, tika iegūti monolīti gabali, bet ne caurspīdīgi, tikai caurspīdīgu kristālu plankumi. Radās doma darīt kaut ko līdzīgu zonu kausēšanai.
Kāpēc man jums kaut kas jāpierāda? Es dalījos savā pieredzē, ja jūs tas neinteresē, tā ir jūsu personīgā lieta. Vai jūs tiešām domājat, ka man vajag jūsu 250 gramus, man tas ir pilnīgi vienalga, es ar sīkumiem nespēlēšos. Patērētāji nesniedz objektīvu vērtējumu par vielu tīrību, pietiek viņiem pajautāt, kas ir labāks mefedrona pulveris vai liels kristāls, uzminiet, ko viņi atbildēs... Puse no narkotiku iedarbības (stimulanti noteikti) ir to izskats)))))
Gandrīz aizmirsu, ja plānojat destilēt vakuumā, tad noteikti vajag pa zirnekli, jo tur būs viegli vārāmās frakcijas atkritumi, ar zirnekļa palīdzību var mainīt pieņemšanas kolbu, nepārtraucot amīna destilāciju, līdzīgi kā revolverī, bet patronu vietā kolbas.