- Reaction score
- 166
Es dalīšos ar jums tabulā.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Varbūt ir tikai godīgi piebilst, ka temperatūras virs 180 °C, piemēram, nosauktās 200 un 210 °C, noteikti pilnīgi iznīcina P2P un pat formamīdu, radušies tvaiki un gāzes ir ļoti toksiskas. Ventilējiet visu, kas nāk no kondensatora augšdaļas uz āru! Nopietni!
Uzturiet temperatūru zem 180 °C, labāk zem 175 °C, un kalibrējiet infrasarkano termometru atbilstoši izmantotajai kolbai/sastāvam, citādi jūs nekad precīzi nezināsiet, cik karsts tas ir.
Veiksmi
Uzturiet temperatūru zem 180 °C, labāk zem 175 °C, un kalibrējiet infrasarkano termometru atbilstoši izmantotajai kolbai/sastāvam, citādi jūs nekad precīzi nezināsiet, cik karsts tas ir.
Veiksmi
↑View previous replies…
- Reaction score
- 10
Bet cik minūtes, 30 minūtes, kā norādīts, vai 10 minūtes, kas sadalītas trijās porcijās pa 60 W? 150 - 160C?
Es gribu izmēģināt šo sintēzi, jo man ir kolēģis, kuram ir mikroviļņu reaktors.
@G.Patton @William Dampier Vai ir kāds viedoklis par to?
- 15minūtes kopā?, jo esmu lasījis, ka daži to darīja.
Es gribu izmēģināt šo sintēzi, jo man ir kolēģis, kuram ir mikroviļņu reaktors.
@G.Patton @William Dampier Vai ir kāds viedoklis par to?
- Vai varbūt reakcijas beigas nosaka tad, kad gāzes pārstāj izdalīties?
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Es pievienoju rakstu, un jūs varat apskatīt paši. Citur redzēju kādu ziņu, kur kāds apgalvo, ka labus ieguvumus, piemēram, 80 %, iegūst modificētā mājsaimniecības mikroviļņu krāsnī (caurums kondensatoram), temperatūrai nepārsniedzot 175 °C, lai izvairītos no formamīda sadalīšanās. Sīkāka informācija par to netika sniegta.