- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Es arī būtu ieinteresēts dzirdēt par ziņojumu
- Reaction score
- 75
Tikai gaidu, kad atnāks hloracetilhlorīds, un man būs viss nepieciešamais. Es par to uzrakstīšu nelielu ziņojumu, es grasos to palielināt līdz x100, tāpēc arī ar to es spēlēšos pēc neliela mēroga sintēzes. Man ir pieejams liels daudzums 2-Amino-5-hlorbenzofenona un esmu gatavs dalīties , kā arī, iespējams, uzņemt video par šo sintēzi.
Es uzskatu, ka tas ir ļoti svarīgi, lai cilvēki uzzinātu, iespējams, tā kā alprozolam ir tik lēts, lai padarītu, tas novestu pie mazāk fentanila piestiprinātas Xanax bāri. Var tikai cerēt. Ir svarīgi atzīmēt, ka galvenais prekursors, 2-amino-5-hlorbenzofenons, NAV klasificēts kā prekursors!!!
@madmoney69
@Hedgie
Es uzskatu, ka tas ir ļoti svarīgi, lai cilvēki uzzinātu, iespējams, tā kā alprozolam ir tik lēts, lai padarītu, tas novestu pie mazāk fentanila piestiprinātas Xanax bāri. Var tikai cerēt. Ir svarīgi atzīmēt, ka galvenais prekursors, 2-amino-5-hlorbenzofenons, NAV klasificēts kā prekursors!!!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
Ir "plānots" un ir "vērots". Ilgs, garš, garš skatāmo ķīmisko vielu saraksts. Pat acetons un 40 % ūdeņraža pāroksīds tiek skatīti (atkarībā no iepirkuma apjoma daļas). "Kāpēc tā un tā uz viņu dzīvokli ir jāsūta 4 litri bezūdens hidrazīna?" Viņi taču necep cepumus, tas ir skaidrs...