Es esmu administrators un ceru, ka izdosies piesaistīt kādu palīgu. Es redzu šādas grupas lietderību un nepieciešamību, lai gan esmu bezcerīgi nekvalificēts šim darbam. tieši šajā brīdī cilvēki gatavojas sajaukt spēcīgu ķīmisku vielu ar citu spēcīgu ķīmisku vielu mūra burkā uz letes. Viņi nav pat padomājuši, kas notiks tālāk. Tas var uzvārīties un nogalināt ģimenes suni vai izraisīt ugunsgrēku, vai arī viņus apžilbināt. Šajā vietnē ir cilvēki un ziņojumi, kuri, meklējot (jebko, ko viņi meklē), ir aizmirsuši loģiku un gatavojas izmantot pieeju, kas var beigt viņu brīvību vai dzīvību. Ja viņiem paveiksies, nekas nenotiks. Viņi nav pietiekami rūpīgi ievērojuši recepti. Viņi pievienoja reaģējošās vielas nepareizā secībā. Varbūt viņi čota recepti, kas nedarbojas, jo tā bija daudz vieglāka par tādu, kas darbotos, vai arī tāpēc, ka kāds nepilnīgi atcerējās kaut ko, kas viņam tika pateikts vai ko viņš redzēja. Cilvēks, kurš velnišķīgi vēlas ražot narkotikas, pirms tam neizprotot ķīmijas pamatmehānikas pamatus, ir nopietns apdraudējums, no kura var izvairīties.