Cocaine Echt no nep

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
UykrAhCiwT

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
W18IdpfKw9

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Vecā labā ziloņa zīmogs. Dr bija skaisti ziloņi un delfīni peruva kādu laiku atpakaļ. Turpretī šis attēls kliedz NEP. Pat neiedomājieties, ka tas ir sistēmas darbs, bet ķieģelis, kas bija jāsajauc. Tas ir tas, kā izskatās spīdums. Droši vien sajaukts ar proca vai tetra. Papildus tam var redzēt, ka malas joprojām ir uz tā. Vidējais filtrpapīrs ir tikko noņemts.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ak, jā, varbūt tas vēl varētu būt sistēmas darbs, bet es domāju, ka tas, kurš lika ķieģeli žāvētājā pārāk ilgi bez aizsardzības atsevišķi no filtrpapīra.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Es nekad neesmu izmantojis filera papīruķieģeļu izgatavošanā

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ko u ievietot veidnē? Jūs vienkārši ieliekat kokaīnu veidnē? Bez filtrpapīra?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Un kāda ir jūsu paša doma, kas ar spīdekli gājis greizi. Vai tas ir jūsu btw?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Vai jūs protat holandiešu valodu?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jā, es domāju, ka vietnes automātiskā tulkošana sākumā lika domāt, ka es runāju angliski.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Vai esat pats kādreiz kristalizējis labu bāzi? Tātad vispirms arī "apcepiet" savu bāzi heksānā utt. un tad izšķīdiniet to šķīdinātājos utt. utt. utt.
Jūs iegūstat spīdumu , tekstūru visu, bet spīdums ir, teiksim, 1 vesels, nevis perlamutra disko bumba. Lai iegūtu perlamutra efektu, viņi pievieno kaut ko papildus, ko tieši, es nezinu.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jā, patiešām, bieži. Tikai es nesaprotu, ko jūs domājat ar pērļu disko bumbu. Vai jums ir tās attēls?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Starp citu, vai šis ziloņu ķieģelis bija pamatdarbs? Jo es iedomājos, ka arī tas kroņa ķieģelis bija bāzes darbs, bet tas vienkārši izskatās glīti. Kas ar šo ziloni gāja greizi?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Kā papīru es izmantoju dažādu veidu kreppapīru, ko pārklāju ar foliju, kuras biezums arī ir dažāds. Tas patiešām ir atkarīgs no tā, ko klients vēlas, un kāda veida tirdzniecība tā ir...

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jā, kreppapīrs ir tas, ko es domāju ar filtrpapīru. Vai jūs izmantojat itāļu valodas versiju?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Itāļu cita starpā, bet arī citi, es nevaru atrast attēlu, piemēram, ka meklēšu eveb rīt. Mani arī neuztrauc bloka augšdaļa, pie zīmoga, bet vairāk, ja tā ir salauzta, tad spīdums vienkārši nav pareizs.

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hmm, varbūt tas ir atkarīgs no jūsu procesa. Lai gan es īsti nezinu, kādu atšķirību jūs domājat. Vai jūs spiežat koksu uzreiz pēc tam, kad filtrējat to ar audumu no šķīdinātāja? Vai vispirms to silda mikroviļņu krāsnī un tad presē. Ir tik daudz faktoru, kam var būt nozīme attiecībā uz spīdumu, bet es domāju, ka jūs to arī zināt.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Es to dabūju lokāli un izmazgāju destilētā acetonā. Tam ir jauks, gluds spīdums. Nav dzirkstoši plankumi, bet kā balināts alumīnijs, iespējams, tajā vēl ir nedaudz borskābes, bet galvenokārt spīdums ir atbilstošs kvalitatīvai lietai. Tīrā veidā kokaīns ir kristāls, jūs varat redzēt, ka daļa no tā ir tranluscenta. Tas ir sauss
1q7HTAV9Mc

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jauks cilvēks. Šis attēls bija neliels tests no bāzes uz hcl kādu laiku atpakaļ
BJpdyTuPNL

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Es nedomāju par spīdošajām ziņām, es domāju par kvadrātveida malām un attēliem uz ķieģeļiem. Tikai pēdējos 10 gados viņi dara to, ka 20 gadus pirms tam, cik atceros, viņi nemēģināja sevi identificēt. Arī drugs-data.org testē daudz kokaīna amd tikai apmēram 5% nav nekā cita. 75% ir benzoilekgonīns, 50% ir metilekginīns 30% ir fenecitāns levamizols/dextrmisols vai nav kokaīns.. tikko izgāja cauri 700 testiem ASV sarlier un es saku nekas cits, bet es domāju nekas cits, kas ir narkotika vai identificējama viela.

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jā, es jūs sapratu. Tas ir interesanti. Vai viņi pārbauda arī Eiropas ķieģeļus. Un ekgonīnu no tā nevar izgatavot kokaīnu?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Vai zinājāt, ka ultravioletā gaisma sekundes laikā ļaus noteikt, vai tas ir kokaīns, kā arī sniegs priekšstatu par tā tīrību.

• Like

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Aplūkojot šķirkli, var daudz ko pateikt. Ja tā nav zobaina kā salauzts šīferis, cilvēks nav bijis profesionālis.

• Like