Cocaine Echt no nep

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Es to dabūju lokāli un izmazgāju destilētā acetonā. Tam ir jauks, gluds spīdums. Nav dzirkstoši plankumi, bet kā balināts alumīnijs, iespējams, tajā vēl ir nedaudz borskābes, bet galvenokārt spīdums ir atbilstošs kvalitatīvai lietai. Tīrā veidā kokaīns ir kristāls, jūs varat redzēt, ka daļa no tā ir tranluscenta. Tas ir sauss
1q7HTAV9Mc

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jauks cilvēks. Šis attēls bija neliels tests no bāzes uz hcl kādu laiku atpakaļ
BJpdyTuPNL

View previous replies…

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
HCL tiek izmantots procesā jā. Lai gan ne daudz.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Kāpēc gandrīz katrs ķieģelis, ko redzu štatos, ir tik sūdīgs. Viss slikti sajaukts, un to pat nav mēģināts noslēpt vai kaut kas tamlīdzīgs.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Jo tie ir tieši no džungļiem, un tas nav pielabots, ja tas ir tas, ko jūs domājat. Lāsteku noslēpumi nav zināmi tiem bērniem, kuri uz saviem rebrikiem liek dzīvnieku krustojumu emblēmas un Lamborghini emblēmas. Labs kokaīns nekad nav tik skaists. ASV # konstatētais "falsifikators" ir benzoilekgonīns, kas ir kokaīna pirmās pakāpes vielmaiņas produkts. Tas nav cns aktīvs, bet to mēra narkotiku testā, jo tā pussabrukšanas periods ir 4x ilgāks par kokaīna pussabrukšanas periodu. Tas ir kokaīna metilestera etilesteris, tas reaģē uz reaģentu testiem kā kokaīns, garšo un izskatās ļoti līdzīgi kokaīnam, bet nav cns aktīvs. Esmu redzējis analīzes, kurās saturs bija lielāks nekā kokaīnam, tāpēc tas izskatās, smaržo, garšo, jūtas kā kokaīns, bet tā tīrība ir tikai 30 %. Tā testos ir 80 %, bet ir 30 %.
Es domāju, vai jūs hcl Gass caur nepolāru šķīdinātāju un nogulsnējat to, vai arī jūs izmantojāt ar šķīdinātāju atšķaidītu 37%muriānskābi?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Es to nesaprotu, jūs sakāt, rn lielākā daļa kokaīna tur ASV ir laba vai es to nesaprotu. Btw lielākā daļa no šiem ( oriģinālajiem ) ķieģeļiem nāca tieši no SA, es varu jums to apliecināt. Tie nāk diezgan līdzīgi, tas ir diezgan standarta kvalitātes cerības šeit. Un mēs dont bubble hcl gāze tika izmantota džungļu metode, ko iemācījās un darīja Colos, tāpēc jā, otrais, ja es saprotu pareizi.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Piemēram, dažas bildes, ko atradu internetā

K81A9u6VJn

9QDCJHKxXE

LX2hm3NEL0

CjGROeMtaQ
51bPqxR6QL

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ja tas nenāk tik skaists kā šis, jūs varat gandrīz derēt uz to, ka viņi kaut ko ar to ir darījuši ( spīdums neizsaka tīrību, es zinu, spīdīgus ķieģeļus var sagriezt arī ar proca vai tetra, es tikai gribu pateikt, ka spīduma trūkums ir nē, ja vien tas nav peruāņu ķieģelis).

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ak, es domāju, ka tagad saprotu, ko jūs mēģināt pateikt, jā, es par to nerunāšu, jo man nav zināšanu par šādām lietām. Viss, ko es zinu, ir tas, ka ES nāk dažas diezgan labas lietas lol

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Es nedomāju par spīdošajām ziņām, es domāju par kvadrātveida malām un attēliem uz ķieģeļiem. Tikai pēdējos 10 gados viņi dara to, ka 20 gadus pirms tam, cik atceros, viņi nemēģināja sevi identificēt. Arī drugs-data.org testē daudz kokaīna amd tikai apmēram 5% nav nekā cita. 75% ir benzoilekgonīns, 50% ir metilekginīns 30% ir fenecitāns levamizols/dextrmisols vai nav kokaīns.. tikko izgāja cauri 700 testiem ASV sarlier un es saku nekas cits, bet es domāju nekas cits, kas ir narkotika vai identificējama viela.

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jā, es jūs sapratu. Tas ir interesanti. Vai viņi pārbauda arī Eiropas ķieģeļus. Un ekgonīnu no tā nevar izgatavot kokaīnu?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Šī ir norāde. Īsts vai viltots? Esmu ziņkārīgs

Zyaz8mw7u5

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Tas, kā tajā ir neticami vienmērīgs pārrāvums, ir pietiekams iemesls apgalvot, ka to nav veicis og.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Echt no nep
03molzvwQZ

• Like

rqq