- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Es to dabūju lokāli un izmazgāju destilētā acetonā. Tam ir jauks, gluds spīdums. Nav dzirkstoši plankumi, bet kā balināts alumīnijs, iespējams, tajā vēl ir nedaudz borskābes, bet galvenokārt spīdums ir atbilstošs kvalitatīvai lietai. Tīrā veidā kokaīns ir kristāls, jūs varat redzēt, ka daļa no tā ir tranluscenta. Tas ir sauss
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Jauks cilvēks. Šis attēls bija neliels tests no bāzes uz hcl kādu laiku atpakaļ
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Jo tie ir tieši no džungļiem, un tas nav pielabots, ja tas ir tas, ko jūs domājat. Lāsteku noslēpumi nav zināmi tiem bērniem, kuri uz saviem rebrikiem liek dzīvnieku krustojumu emblēmas un Lamborghini emblēmas. Labs kokaīns nekad nav tik skaists. ASV # konstatētais "falsifikators" ir benzoilekgonīns, kas ir kokaīna pirmās pakāpes vielmaiņas produkts. Tas nav cns aktīvs, bet to mēra narkotiku testā, jo tā pussabrukšanas periods ir 4x ilgāks par kokaīna pussabrukšanas periodu. Tas ir kokaīna metilestera etilesteris, tas reaģē uz reaģentu testiem kā kokaīns, garšo un izskatās ļoti līdzīgi kokaīnam, bet nav cns aktīvs. Esmu redzējis analīzes, kurās saturs bija lielāks nekā kokaīnam, tāpēc tas izskatās, smaržo, garšo, jūtas kā kokaīns, bet tā tīrība ir tikai 30 %. Tā testos ir 80 %, bet ir 30 %.
Es domāju, vai jūs hcl Gass caur nepolāru šķīdinātāju un nogulsnējat to, vai arī jūs izmantojāt ar šķīdinātāju atšķaidītu 37%muriānskābi?
Es domāju, vai jūs hcl Gass caur nepolāru šķīdinātāju un nogulsnējat to, vai arī jūs izmantojāt ar šķīdinātāju atšķaidītu 37%muriānskābi?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Es to nesaprotu, jūs sakāt, rn lielākā daļa kokaīna tur ASV ir laba vai es to nesaprotu. Btw lielākā daļa no šiem ( oriģinālajiem ) ķieģeļiem nāca tieši no SA, es varu jums to apliecināt. Tie nāk diezgan līdzīgi, tas ir diezgan standarta kvalitātes cerības šeit. Un mēs dont bubble hcl gāze tika izmantota džungļu metode, ko iemācījās un darīja Colos, tāpēc jā, otrais, ja es saprotu pareizi.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Es nedomāju par spīdošajām ziņām, es domāju par kvadrātveida malām un attēliem uz ķieģeļiem. Tikai pēdējos 10 gados viņi dara to, ka 20 gadus pirms tam, cik atceros, viņi nemēģināja sevi identificēt. Arī drugs-data.org testē daudz kokaīna amd tikai apmēram 5% nav nekā cita. 75% ir benzoilekgonīns, 50% ir metilekginīns 30% ir fenecitāns levamizols/dextrmisols vai nav kokaīns.. tikko izgāja cauri 700 testiem ASV sarlier un es saku nekas cits, bet es domāju nekas cits, kas ir narkotika vai identificējama viela.