- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Es to dabūju lokāli un izmazgāju destilētā acetonā. Tam ir jauks, gluds spīdums. Nav dzirkstoši plankumi, bet kā balināts alumīnijs, iespējams, tajā vēl ir nedaudz borskābes, bet galvenokārt spīdums ir atbilstošs kvalitatīvai lietai. Tīrā veidā kokaīns ir kristāls, jūs varat redzēt, ka daļa no tā ir tranluscenta. Tas ir sauss
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Jauks cilvēks. Šis attēls bija neliels tests no bāzes uz hcl kādu laiku atpakaļ
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Ahh labi, tagad es saprotu. Bet es pati esmu pamanījusi, ka ir liela atšķirība spīdumā, kad jūs sākat žāvēt flīzes. 1 flīžu priekšpusē es uzliku plastmasas plēvi. Tādu, ko no jauna telefona ekrāna noņem, bet elastīgāku. Un otrai flīzei bija tikai papīrs, kurā tā tika ievietota no veidnes. Tā, kurai bija plastmasas aizsardzība pret karstumu, bija daudz glītāka un gludāka nekā tā, kurai nebija. Vienai bez tās bija plankumains spīdums kā uz džokera bloka.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 42
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Es nedomāju par spīdošajām ziņām, es domāju par kvadrātveida malām un attēliem uz ķieģeļiem. Tikai pēdējos 10 gados viņi dara to, ka 20 gadus pirms tam, cik atceros, viņi nemēģināja sevi identificēt. Arī drugs-data.org testē daudz kokaīna amd tikai apmēram 5% nav nekā cita. 75% ir benzoilekgonīns, 50% ir metilekginīns 30% ir fenecitāns levamizols/dextrmisols vai nav kokaīns.. tikko izgāja cauri 700 testiem ASV sarlier un es saku nekas cits, bet es domāju nekas cits, kas ir narkotika vai identificējama viela.