- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Sveiki, man ir jautājums par Smilšu Maijera procesu. Vai es būšu pabeidzis procesu, atstājot man tikai GBL, ja es pārtraucu pēc 4. soļa ekstrakcijas daļā, jo šķiet, ka viss, kas ir pēc tam, kļūst par GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,850
- Deals
- 1
Sveiki, Ja es jūs pareizi saprotu, jūs vēlaties iegūt GBL pēc Sandmeijera reakcijas. Jā, to var iegūt 4. posmā.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 2
- By Jeffrey B.
-
17 Jul
Atvainojiet, ka novēloti ierados, bet man ir līdzīgs jautājums saistībā ar šo maršrutu.
1. Vai 1.a posmā mēs destilējam GBL tieši no RM? Ja jā, vai mūsu GBL atrodas azeotropā ar ūdeni? Un kā tas būtu iespējams, ja tas šķīst nepolāros šķīdinātājos?
2. Ja mēs tikai savācam produktu līdz 4. solim, ekstrahējot ar DCM no RM (un, iespējams, destilējot, kā minēts iepriekš), mums vajadzētu būt iespējai to pārvērst jebkurā GHB sālī, kādu mēs vēlamies, vai ne?
1. Vai 1.a posmā mēs destilējam GBL tieši no RM? Ja jā, vai mūsu GBL atrodas azeotropā ar ūdeni? Un kā tas būtu iespējams, ja tas šķīst nepolāros šķīdinātājos?
2. Ja mēs tikai savācam produktu līdz 4. solim, ekstrahējot ar DCM no RM (un, iespējams, destilējot, kā minēts iepriekš), mums vajadzētu būt iespējai to pārvērst jebkurā GHB sālī, kādu mēs vēlamies, vai ne?