Nē, es atkal izmantoju to pašu šķīdinātāju, tātad 30 ml MeOH, novēroju, vai no 5 līdz 10 minūtēm mainās krāsa, tad pēc 10 minūtēm to uzreiz izvilku.
Atvainojos, ka pārāk skaidri neizlasīju IPA skaitļus, jo es to neizmantoju....citādi kā izmantojot aukstu IPA, lai izmazgātu lietas...
Tāpēc šoreiz es vispirms visu sagatavoju (vakuuma filtru), filtrēju - izskatījās līdzīgs daudzums, tomēr es darīju to, ko jūs teicāt, un biju ļoti ātrs, un izlaidu mazgāšanas posmu - domāju, ka es to visu vienkārši atkārtoti izspiedīšu pirms samazināšanas līdz 2c-h.
Šoreiz, jā, es visu saglabāju, ieliku to atpakaļ saldētavā (izņemot to, kas žūst eksikatorā), un gandrīz uzreiz redzu, ka tas atkal kristalizējas.
Nākamajā filtrēšanā es izmantošu smalkāku Büchnera piltuvi, kas man ir, gadījumam, ja tas, kas tagad kristalizējas, būtu bijis pārāk smalks un izgājis cauri filtrpapīram (iespējams, ka tā arī bija, bet tad tas bija caurspīdīgs, kad nonāca vakuuma erhlenmeijera piltuvē, ko šoreiz izmantoju filtrēšanai.
Es sabojāju vienu numuru - vienreiz vienas sintēzes laikā. Labi, es varbūt esmu teicis dažus nejaušus skaitļus, bet es to darīju pēc atmiņas. Es jau teicu, ka man bija Benzo abstinence, un tas iznīcina atmiņu, tāpēc atvainojos. Kad es veicu sintēzes, man priekšā bija jūsu rakstītais, un es vienkārši ievēroju 10 g sintēzi, izmantojot skalas, nevis ml (izņemot MeOH).
Kā es saku; ja kāds vēlas manas izklājlapas ar piezīmēm, attēliem, video un faktisko precīzu laiku un daudzumiem - tie ir vairāk nekā laipni gaidīti, un es tos augšuplādē...