Tā ir patiešām lieliska atbilde uz visām manām blēņām.
Godīgi sakot, es sāku lasīt grāmatu "Organiskā ķīmija kā otrā valoda" - zinu, ka Hamiltons Moriss to ļoti iesaka, un pagaidām tā šķiet ārkārtīgi noderīga, bet man ir sajūta, ka, lai to iemācītos pieņemamā līmenī, būs vajadzīga - nu, visa mana dzīve!
Ak, jā, bez šaubām, es esmu savācis katru atsevišķu filtru atsevišķā flakonā.
Šodien es nejauši dažus no tiem izkausēju un biju diezgan pārsteigts par to, cik zemā temperatūrā tie sāka kausēties! Kas, manuprāt, ir laba zīme....- lai gan tas netika novērots - es mēģināju to tikai nedaudz uzsildīt, lai pārliecinātos, ka tas ir sauss - nezinu, kāpēc es to vienkārši neliku eksikatorā kopā ar pārējo, bet hei.
Es atradīšu labu YouTube video par abiem šiem priekšmetiem, bet jā, iemesls, kādēļ es visu savācu atsevišķi, ir tāds, lai es varētu katru no tiem atsevišķi pāreksportēt.
Es sapratu, ka patiesībā tam vispār nebija vajadzīgs saldētava - ledusskapis būtu bijis vairāk nekā pietiekams, lai produkts kristalizētos, tāpēc es patiešām domāju, ka tas ir beta-2,5-DMONS - tie joprojām ir adatas formas kristāli, kas izskatās ļoti līdzīgi iepriekšējai partijai, tikai nekādā ziņā nav tik gari. Tie joprojām ir lauskas, un tiem ir tieši tāda pati krāsa, tāpēc es teiktu, ka pastāv labas izredzes - jo īpaši pēc tam, kad šodien dažus izkausēju!
Es zvēru, ka es to apskatīju, un tur bija rakstīts, ka kušanas temperatūra ir aptuveni 90. gados, BET es kopš tā laika esmu darījis kaut ko citu, un, iespējams, esmu sajaucis nitroetāna b.p ar šīs vielas kušanas temperatūru.
Jebkurā gadījumā es biju ļoti pārsteigts, ka tas izkusa, jo es tikai nedaudz sasildīju dažas silikagela lodītes, lai atbrīvotos no šķīdinātāja uz tām, un varēju viegli iebāzt rokās, lai tām pieskartos, un tas tomēr izkusa.
Redzēsim - jā, man arī ir jāpaaugstina TLC spēle, bet vispirms es grasos vienkārši iziet cauri dubultā semestra grāmatām, par kurām runāju iepriekš.
Es gribu teikt, ka tagad es vismaz varu lasīt asiņainus līnijzīmējumus! Es domāju, ka es sapratu ogles, bet nesapratu par hidrogēniem un vispārējiem noteikumiem!!!
Man patīk, ka tur viss ir izklāstīts noteiktā secībā. Varbūt tas vēl nav tieši saistīts ar to, ko es daru, bet viss, ko es līdz šim esmu iemācījies no šīs grāmatas, ir piemērots lietām, ko es daru, lai praktizētos... tāpēc es domāju, ka tas ir saprātīgs veids, kā darīt lietas. Noteikti daudz labāks nekā asiņainais čatGPT.