Labi, man nav rotovapes, un sintēzē bija teikts, ka liekais šķīdinātājs jānoņem vakuumā, un tāpēc vienīgā iespēja, kas man patiešām ir atm, bija tikai parasta vakuumdestilācija.
Tāpēc es to izveidoju, izmantojot savu mantiņu un rotācijas lāpstiņu sūkni.
Man palika tumši dzintara/sarkana eļļa (es domāju, ka ir arī daži nitrometāna atlikumi). Es mēģināšu panākt, lai tā kristalizējas, mainot temperatūru, bet, ja tā atteiksies veidot kristālus, domāju, ka būs jāpārreģenerē eļļa no kaut kā - tā ir TMA Henrija reakcija, ko es šeit mēģinu, jo man bija labi panākumi ar tās pašas reakcijas nitrostirēna versiju.
Kā jau teicu, es būtībā ievēroju šeit redzamo video par meskalīnu/TMA, vienlaikus lasot arī Šulgina rakstīto, jo viņš min tādas lietas kā krāsa utt. Es domāju, ka šajā sintēzē viņam, iespējams, ir palikusi arī eļļa, bet, godīgi sakot, iv pēdējo nedēļu laikā izlasīju tik daudz dažādu Henrija reakciju, domāju, ka mana galva ir mazliet pārslogota ar tik līdzīgām lietām.
Man tiešām vajadzētu vienkārši izmēģināt sintēzi no sākuma līdz beigām, bet man nekad neizdodas to izdarīt!
Iepriekš sapratu, ka man jau ir divi nitrostirēni, kas jāreducē - ja šī TMA sintēze man izdosies un nitropropēns kristalizēsies, tad, kad es tos visus reducēšu, man būs daudz ko izmēģināt... mazliet muļķīgs veids, kā to darīt, bet hei ho!
Es arī nosvēru sauso, neapstrādāto b-3,4,5-TMONS un, manuprāt, tas bija apmēram 8 g.
Es zinu, ka, iespējams, šķiet ļoti neprecīzs un aplēses, un zināmā mērā tas ir coz es svēra to šorīt... Es samazinājās atkal par manu medikamentu pirms pāris dienām, tāpēc manas galvas diezgan miglains.
Jebkurā gadījumā paldies par visu palīdzību un ieteikumiem - es esmu gatavojas sākt trundling uz priekšu ar samazinājumiem tagad es domāju.
Es būtībā esmu gaidījis aptuveni 20-25 gadus, lai izmēģinātu meskalīnu, un pirmo reizi iegādājos meskalīnu ražojošu kaktusu aptuveni tajā laikā. Tagad man ir tik daudz milzīgu dažādu Trichocerius sugu - man nav lielas vēlēšanās sasmalcināt 20+ gadus vecus, skaistus kaktusus, ja var vienkārši pasūtīt aldehīdu no asiņainas Ķīnas!
Turklāt, cik saprotu, daudz saslimšanu ar meskalīnu izraisa augu vielas, no kurām cilvēki pienācīgi neatbrīvojas vai vienkārši ēd pašu kaktusa mīkstumu.
Jebkurā gadījumā es esmu liels bērns, ja man ir slikti, tāpēc es nekad neesmu to darījis...
Tagad man ir tikai viens solis - labi, labi, divi vai trīs atkarībā no tā, cik daudz rex'ing man ir jādara.
Būtu jauki, ja būtu tas viens nitropropēns; jāatzīst.
Šķiet, ka man ir problēmas ar nitropropēna pagatavošanu, tāpēc es domāju, ka nitroetāns, ko es varu iegūt, pēc destilācijas nav tik labs vai tīrs kā nitrometāna maisījums, ko es pērku.
Jāatzīst, ka es patiešām gribētu rotovapu.
Biju pārsteigts, cik augstu man nācās novietot mantiņu, kad nupat veicu vakuumdestilāciju.
Vakuums bija 0,9 bāri, temperatūra uz destilācijas termometra bija 40 °C, bet uz faktiskā RM termometra - nedaudz virs tās.
Mani vienkārši pārsteidza, cik augstu man bija jāuzstāda mantija, lai gan temperatūra kolbā bija zema.
Tā bija mana pirmā vakuumdestilācija, un es to izslēdzu tikai tad, kad temperatūra tuvojās 70c, tikai tāpēc, ka puisis sintēzē uzstādīja savu rotovap vannu uz 82, un es nolēmu, ka negribu to pārāk karsēt...
Mani patiešām kaitina, kad es redzu cilvēkus, kuri izmanto rotovapu, lai ekstrahētu lietas, ko izmantot savā "miksoloģijā", gatavojot alkoholiskos dzērienus.
Šādus cilvēkus es redzu YouTube, un, lai gan es novērtēju rīku izmantošanu lietām, kam tie īsti nav paredzēti, man nav kauns atzīt, ka es viņiem vienkārši skaudinu!
Es zinu, ka cilvēki saka, ka jums tas nav vajadzīgs, ja vien jums nav noteikta apjoma produkcijas, bet tomēr tas samazinātu šķīdinātāju pasūtīšanu - kas ir diezgan svarīgi "slepenai" laboratorijai. (Ne, ka es tiešām sauktu savu vietu par laboratoriju, bet es domāju, ka tā ir šī vārda brīvā nozīmē!).
Protams, tādām lietām kā DCM, kas man nav īsti atļauts, - tas vienkārši samazina bīstamību.
Godīgi sakot, es domāju, ka es to izmantotu reakciju maisījumu reducēšanai un atkārtotai eksperimentēšanai. Lai lietas izkristalizētos, nepakļaujot tās gaisa slodzei. Vakuumdestilācija ir mazliet grūts darbs, salīdzinot ar vienkāršu iepildīšanu kolbā un ierīces ieslēgšanu!