Vienkārši meklēju dažādas receptes, esmu pagatavojis DMT no mimozas hostilis un metamfetamīna viena katla metodi. Bijušais heroīna Un fentanila lietotājs Man ir 2 mēneši tīrs no opioīdiem un 20 gadus ilga atkarība no opioīdiem. Pašlaik tikai ātruma lietošana un nezāles un reizēm benzo. Ja esat bijis fentanila narkomāns pirms tam, tad jūs zināt, ka ātrums ir kā vīns, un fentanils ir fucking moonshine ar absinta piedevām. Ja jūs nekad neesat lietojis opiātus, lūdzu, nelietojiet jūs, puiši, par reals. TAS IESŪCĪS JŪS PIRMO REIZI, KAD TO LIETOSIET, JA JUMS PATĪK DOWNERS!!!!!. NEPIEĻAUJIET DOMU PAR OPIĀTIEM. Jebkas cits labi fucking alkohols ir sliktākā narkotika, manuprāt, prob tied ar fentanila/heroīna. Viss pārējais ar mēru jums būs ok. Es esmu 19 piedzēries sabiedriskās vietās, es esmu pārdozējis heroīnu 0 reizes un es esmu pārdozējis fentanilu 10+ reizes. Ja tu lieto fentanilu un saki, ka esi bijis kā es, jo es apmēram gadu mēģināju atmest. Tātad apmēram reizi mēnesī es atmetu aptuveni pusotru dienu un nevarēju tikt galā, un tad paņēmu vienu trāpījumu un pārdozēju. Es esmu 6,0 230lbs smēķēju fentanilu visu dienu katru dienu 3 gadus taisni, lieta ir tā, ka tas nav kā heroīns, jo jūsu fent tolerance krasi samazināsies pat pēc 1 dienas nelietošanas, un, kā jau teicu, es godīgi pārdozēju šo precīzo veidu prob 5 vai 6 reizes. Ikdienas lietošana bija bongs un nektāra kolekcionārs ātrums un fentanils es tos sajauktu kopā uz folijas tas kļūst violets, ja jūs tos sajaucat uz folijas. Bet es esmu precējies un joprojām strādāju (ko viņi sauc par funkcionējošu narkomānu) vienīgais iemesls, kāpēc es darbojos, bija atbalstīt manu narkotiku atkarību. Anyways es labprāt tiktu iekļauts jebkurā manā dudes man ir 37 gadi un dzīvo Orange County CA, Garden Grove un jā, tas ir, kur lieliskā grupa jebkad ir no. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel