- Reaction score
- 13
1 veiciet kādu mājas darbu
UV luminiscences melnā gaisma BL 12 collu (visā garumā) Aizstāt spuldzi 8 W T5 UVA
2 20 % no produkta kopējās masas dh20 rekristalizācija, piemēram, 1000 g MA pievieno 200 g dh20, karstumā izšķīdina, tad novieto zem UV melnās gaismas.
Un es jums tieši saku, nemēģiniet mani noniecināt un padarīt mani par tādu, es nezinu, par ko es runāju, ok.
Es nāku uz šo kopienu ar 20 gadu pieredzi, un man nav nepieciešams kopēt un ielīmēt Fester bullshit, lai saņemtu atbildes, ok.
Esmu strādājis laboratorijās visā pasaulē.
UV luminiscences melnā gaisma BL 12 collu (visā garumā) Aizstāt spuldzi 8 W T5 UVA
2 20 % no produkta kopējās masas dh20 rekristalizācija, piemēram, 1000 g MA pievieno 200 g dh20, karstumā izšķīdina, tad novieto zem UV melnās gaismas.
Un es jums tieši saku, nemēģiniet mani noniecināt un padarīt mani par tādu, es nezinu, par ko es runāju, ok.
Es nāku uz šo kopienu ar 20 gadu pieredzi, un man nav nepieciešams kopēt un ielīmēt Fester bullshit, lai saņemtu atbildes, ok.
Esmu strādājis laboratorijās visā pasaulē.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
20 gadu pieredze ir iemācījusi, kā likt melno lukturi uz metamfetamīna ūdens šķīduma, lai selektīvi izkristalizētu d-metu? Publicējiet šo sūdu Nature žurnālā, draugs, tas ir revolucionāri. Kāda selektivitāte - ja es uz brīdi ignorēšu visu pārējo nejēdzību - būtu UV gaismai uz D-metha molekulu salīdzinājumā ar L-methu? Nekādas, jo tās tiek uzbudinātas pilnīgi vienādi, tām ir visas tās pašas fizikālās īpašības.
Es nezinu, kāpēc jūs mēģināt šo cilvēku ievest savā fantāziju pasaulē, bet godīgi sakot, tas ir apkaunojoši.
Es nezinu, kāpēc jūs mēģināt šo cilvēku ievest savā fantāziju pasaulē, bet godīgi sakot, tas ir apkaunojoši.
- Reaction score
- 8
1. 1000 g MA tās brīvā bāze vai HCl ?
2. dh20 - tas ir destilēts ūdens ?
2. dh20 - tas ir destilēts ūdens ?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1