- Reaction score
- 166
Tā ir viena no tīrākajām metamfetamīna formām, un tai ir dekstro izomērs.
Līdz šim mums ir augsti kvalitātes rādītāji, metamfetamīna tīrība ir sasniegusi 99 % +
Metafetamīnam ir specifiska rotācija
optiski tīrais D izomērs ir [α]20D = -18,90° pie tīrības 99 %+.
Mans produkts satur tikai dekstrometamfetamīnu. Mēs izmantojam frakcionētu pamata destilāciju un atkārtotu attīrīšanu.
Mēs neatšķaidām ar metilbenzilamīnu un citām vielām.
Mūsu produktam ir pareizais kušanas punkts
Mūsu organizācija ir gatava sadarboties un ir gatava sadarboties gan ar ražotājiem, gan lieliem pircējiem.
Mēs esam gatavi palīdzēt ar gatavu prekursoru un pilnu komplektu piegādi darbam, kā arī gatavās produkcijas vairumtirdzniecības partijām.
Līdz šim mums ir augsti kvalitātes rādītāji, metamfetamīna tīrība ir sasniegusi 99 % +
Metafetamīnam ir specifiska rotācija
optiski tīrais D izomērs ir [α]20D = -18,90° pie tīrības 99 %+.
Mans produkts satur tikai dekstrometamfetamīnu. Mēs izmantojam frakcionētu pamata destilāciju un atkārtotu attīrīšanu.
Mēs neatšķaidām ar metilbenzilamīnu un citām vielām.
Mūsu produktam ir pareizais kušanas punkts
Mūsu organizācija ir gatava sadarboties un ir gatava sadarboties gan ar ražotājiem, gan lieliem pircējiem.
Mēs esam gatavi palīdzēt ar gatavu prekursoru un pilnu komplektu piegādi darbam, kā arī gatavās produkcijas vairumtirdzniecības partijām.
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
Mani interesē, kā pagatavot ledu ar racemātu metamfetamīnu, vai kāds zina detalizētu paņēmienu?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 13
ES rezolūcija ir jādara, lai to racēmisko FB nevar padarīt par šķembu, tāpēc viņi 2008. gadā izgudroja n-izopropilbenzilamīnu, lai karteļi nezaudētu pusi svara, ekstrahējot dmetu ārā
Tagad, kad sajauc racēmisko FB ar n-izo 1 pret 1, tas sadala šķembas.
Tagad, kad sajauc racēmisko FB ar n-izo 1 pret 1, tas sadala šķembas.
- Reaction score
- 8
ļoti pateicīgs par informāciju. vai jums ir kāda saite vai informācija, kā no l-metha izgatavot d-methu ?