- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Labdien,
Pēc daudziem izmēģinājumiem, izmantojot metilamīna HCL, pamatojoties uz šo metodi, es dalīšos ar labāko veidu, ko es atradu, lai iegūtu metamfetamīna frībāzi lielā apjomā:
- Piepildiet reaktoru ar 14 l metanola.
- Maisot izšķīdina metilamīnu HCL
- Uzstādiet reaktora temperatūru 0C (nevis maisījuma temperatūru) un pievienojiet NaOH, temperatūra paaugstināsies.
- Kad temperatūra atkal sasniegs 20C, pievieno P2P, temperatūra paaugstināsies, maisot 45 min-1 stundu.
- Pievieno 252 g bezūdens nātrija sulfāta.
- Kad maisījuma temperatūra sasniegs 8C, sākt pa daļām pievienot NaBH4, nepārsniedzot 20C temperatūru.
- Kad viss NaBH4 ir pievienots, ļauj maisījumam maisīties 20C temperatūrā aptuveni 2 stundas, līdz maisījums pārstāj burbuļot.
- Pievieno ūdeni un turpina maisīt 5 min.
- Pievieno DCM un maisījumu maisa 10 min.
- Pārtrauc maisīšanu un ļauj slāņiem atdalīties.
- Saglabā apakšējo slāni un izmet augšējo (nav izdevīgi ekstrahēt šo ūdens fāzi).
- Saglabātajam slānim pievieno 200 g bezūdens nātrija sulfāta un samaisa.
- Filtrējiet Buknera piltuvē
- Iztvaicējiet DCM
- Iegūta tīra un smaržīga metamfetamīna brīvā bāze
;-)
Pēc daudziem izmēģinājumiem, izmantojot metilamīna HCL, pamatojoties uz šo metodi, es dalīšos ar labāko veidu, ko es atradu, lai iegūtu metamfetamīna frībāzi lielā apjomā:
- 966 gr P2P
- 14 litri metanola
- 1183 gr metilamīna HCL
- 638 gr NaOH
- 452 gr Bezūdens nātrija sulfāts
- 105 gr NaBH4
- 35 l destilēta ūdens
- 7 litri DCM
- Piepildiet reaktoru ar 14 l metanola.
- Maisot izšķīdina metilamīnu HCL
- Uzstādiet reaktora temperatūru 0C (nevis maisījuma temperatūru) un pievienojiet NaOH, temperatūra paaugstināsies.
- Kad temperatūra atkal sasniegs 20C, pievieno P2P, temperatūra paaugstināsies, maisot 45 min-1 stundu.
- Pievieno 252 g bezūdens nātrija sulfāta.
- Kad maisījuma temperatūra sasniegs 8C, sākt pa daļām pievienot NaBH4, nepārsniedzot 20C temperatūru.
- Kad viss NaBH4 ir pievienots, ļauj maisījumam maisīties 20C temperatūrā aptuveni 2 stundas, līdz maisījums pārstāj burbuļot.
- Pievieno ūdeni un turpina maisīt 5 min.
- Pievieno DCM un maisījumu maisa 10 min.
- Pārtrauc maisīšanu un ļauj slāņiem atdalīties.
- Saglabā apakšējo slāni un izmet augšējo (nav izdevīgi ekstrahēt šo ūdens fāzi).
- Saglabātajam slānim pievieno 200 g bezūdens nātrija sulfāta un samaisa.
- Filtrējiet Buknera piltuvē
- Iztvaicējiet DCM
- Iegūta tīra un smaržīga metamfetamīna brīvā bāze
;-)
↑View previous replies…
- Reaction score
- 44
Kā ar šo metodi tiek iegūts iznākums?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 15
boss
vai varat sniegt informāciju par turpmākajiem soļiem?
man ļoti īsi patīk jūsu sniegtie soļi
mana angļu valoda ir ļoti slikta, un jūsu palīdzība man ir ļoti noderīga
vai varat sniegt informāciju par turpmākajiem soļiem?
man ļoti īsi patīk jūsu sniegtie soļi
mana angļu valoda ir ļoti slikta, un jūsu palīdzība man ir ļoti noderīga
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Atvainojos, ka jūs traucēju.
Man ir daži jautājumi par metodi, ar kuru jūs dalījāties, lai iegūtu brīvo bāzi plašā mērogā.
Es nevaru iegūt reaktoru. Vai reakcijai jābūt pilnībā noslēgtai? Vai to var veikt plastmasas spainī?
Tā kā es eksperimentēju virtuvē, atkritumu iznīcināšanai tas nebija ļoti ērti. Vai var samazināt pievienotā šķīdinātāja daudzumu?
Ar nepacietību gaidu jūsu atbildi, kungs. Liels paldies!
Man ir daži jautājumi par metodi, ar kuru jūs dalījāties, lai iegūtu brīvo bāzi plašā mērogā.
Es nevaru iegūt reaktoru. Vai reakcijai jābūt pilnībā noslēgtai? Vai to var veikt plastmasas spainī?
Tā kā es eksperimentēju virtuvē, atkritumu iznīcināšanai tas nebija ļoti ērti. Vai var samazināt pievienotā šķīdinātāja daudzumu?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Pilnībā slēgtā veidā nav laba doma par NaBH4 pievienošanas laikā radušos ūdeņradi, bet plastmasas spainī, domāju, ka smaka būtu tik ļoti intensīva un pretīga.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Atvainojos, ka jūs traucēju.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
Vai ar šo metodi iegūtais MDP2P ir piemērots metamfetamīna ražošanai?
Ja piemērojams, vai iegūtā metamfetamīna brīvā bāze tiek tieši paskābināta un kristalizēta?
Ja piemērojams, vai iegūtā metamfetamīna brīvā bāze tiek tieši paskābināta un kristalizēta?
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
Atvainojiet, varbūt mana informācija ir nepareiza. Pēc metamfetamīna brīvās bāzes pagatavošanas saskaņā ar priekšnieka sniegto informāciju atliek tikai pievienot L-vīnskābes ūdens šķīdumu un tieši maisīt, līdz tas kristalizējas, kas ir galaprodukts.
(D-mets), vai ne?
(D-mets), vai ne?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Kādi kristāli kristalizējas pēc maisīšanas ar L-vīnskābi?
Levometamfetamīns?
Jā, un vīnskābes.
Vai pēc vakuuma filtrēšanas atlikusī d-metilbāze (PH12~13) pēc paskābināšanas var pārkristalizēties D-metilamfetamīnā? Ja jā, kāda pieeja būtu jāizmanto?
Lasiet, lūdzu, process ir detalizēts un nav šādā veidā.
Levometamfetamīns?
Jā, un vīnskābes.
Vai pēc vakuuma filtrēšanas atlikusī d-metilbāze (PH12~13) pēc paskābināšanas var pārkristalizēties D-metilamfetamīnā? Ja jā, kāda pieeja būtu jāizmanto?
Lasiet, lūdzu, process ir detalizēts un nav šādā veidā.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
Sveiki, BOSS, es uzmanīgi izlasīju katru amatu un atbilžu zonu. Vēlos uzzināt, vai mans projekta plāns ir pareizs un izpildāms.
Izgatavojiet BMK eļļu -> Izmantojiet savu metodi, lai iegūtu metamfetamīna brīvo bāzi -> Vīnskābes atdalīšana -> Iegūstiet (L vai D) metilbrīvo bāzi -> Pievienojiet NaOH, lai paaugstinātu pH (12~13) -> (Kādi soļi ir nepieciešami šajā laikā Paskābināšana, lai iegūtu kristālus), varbūt es to nepamanīju, bet es neesmu pārliecināts, kura metode ir vispiemērotākā paskābināšanai un kristalizācijai šajā laikā. Vai es varu lūgt jums atbildi?
Paldies.
Izgatavojiet BMK eļļu -> Izmantojiet savu metodi, lai iegūtu metamfetamīna brīvo bāzi -> Vīnskābes atdalīšana -> Iegūstiet (L vai D) metilbrīvo bāzi -> Pievienojiet NaOH, lai paaugstinātu pH (12~13) -> (Kādi soļi ir nepieciešami šajā laikā Paskābināšana, lai iegūtu kristālus), varbūt es to nepamanīju, bet es neesmu pārliecināts, kura metode ir vispiemērotākā paskābināšanai un kristalizācijai šajā laikā. Vai es varu lūgt jums atbildi?
Paldies.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 4
Es izmantoju HCI gāzi, un man nav iznācis kristāls. Es pāreju uz pilienveida HCL lietošanu, arī nav izkristalizējušies kristāli. Kāda ir problēma?