Es atradu šo recepte par tēvocis Fester grāmatu
Amfetamīna sintēze, izmantojot Leikarta reakciju
Reakcijas burvība ir tā, ka fenilacetons un formamīds ir jāsavieno pāris reizes.
dienu pirms reakcijas.
I daļai fenilacetona un 2 daļām fonnamīda jāstāv istabas temperatūrā vismaz 24 stundas vai vismaz 2 stundas.
ilgāk. Manuprāt, vislabāk būtu nedēļu. Divas reizes dienā vai biežāk tas jāsakrata. Es uzskatu, ka formamīds ir
lēnām reaģē ar fenilacetonu, tāpēc jo ilgāk tas stāv, jo labāk!
Varbūt, ja temperatūra ir augstāka, tas reaģē ātrāk. Daži cilvēki to atstāj tikai uz vienu dienu, bet, ja
jums ir laiks, kāpēc neļaut tam nostāvēties vienu vai divas nedēļas?
Tieši pirms mani arestēja, es mērīju maisījuma pH, un es uzskatu, ka tas mainās.
katru dienu. Ar nedaudz pacietības jums vajadzētu būt spējīgam noskaidrot, cik ilgu laiku vislabāk ļaut tam nostāvēties.
nostāvēt.
Brīdinājums: NEKAD nevajag maisījumam pievienot skudrskābi. Tā visu sabojās, un jūs
būs jāsāk viss no jauna.
Tagad jūs esat gaidījis nedēļu un esat gatavs ķerties pie darba. Ievietojiet maisījumu glāzē
kolbā ar verdošiem skaidiņām. Jums vajadzētu izmantot pēc iespējas vairāk, jo jums ir vajadzīgi mazi burbulīši.
Tas ir ļoti svarīgi! ! Ja kondensators ir uz augšas, lai atgaisotu ūdeni, ūdenim kondensatora iekšpusē ir jābūt
nedrīkst būt ļoti auksts, jo amonjaks aizsprosto caurumu kondensatorā, tāpēc 30° C ir laba temperatūra.
temperatūra. Var pat izlaist visu ūdeni, ja jums netraucē amonjaka smaka.
Tieši pirms sākat darbu, paņemiet nedaudz fonnskābes un pievienojiet to maisījumam. Jūs tikai
Piemēram, 3 litru maisījumam jāpievieno tikai nedaudz, piemēram, Scc. Lielāks daudzums neko nenodarīs. Ja jūs ieberat
pārāk daudz, vienkārši sildiet kolbu bez kondensatora, līdz temperatūra ir sasniegusi 1 60- 1 65°.
C, un atkal uzlieciet kondensatoru.
Tagad temperatūra jāpaaugstina līdz 1 80° C un dažreiz nedaudz augstāk, atkarībā no tā, vai temperatūra ir augstāka.
atkarībā no formamīda kvalitātes. Šeit tiek izmantota rūpnieciskā kvalitāte. Man nekad nav bijušas problēmas, jo
ja vien tas ir tīrs.
Ļaujiet maisījumam ret1ux vienu stundu pēc tam, kad tas ir sasniedzis vēlamo temperatūru. Maisījums
mainīsies no gaiši dzeltenas uz tumši dzeltenu. Ja tas sāk tumšņot, tad temperatūra ir pārāk augsta.
augsta.
Pēc stundas ļaujiet tam atdzist vai, ja tas ir neliels paraugs, ņemiet sep piltuvi, kas piepildīta ar ūdeni.
ūdeni un sajauc to ar savu partiju. Šajā posmā neizmantojiet sārmu.
Tagad izņem eļļu un sajauc to ar divreiz lielāku sālsskābes daudzumu. Ļaujiet tam refluktēt
stundu.
Tagad tas ir jānodala ar sārmu. Vislabāk vispirms ļaut tam atdzist, bet, ja
tā ir neliela partija un liela sep piltuve, varat riskēt. Ir vajadzīga arī ļoti laba kratīšana.
šeit.
Paņemiet eļļaino slāni un sāciet to destilēt maksimālā vakuumā.
Paņemiet destilēto produktu un sajauciet to ar divreiz lielāku daudzumu spirta, metanola, acetona,
vai ko jūs uzskatāt par labāko. Tagad ņem 20 % H2S04 un lēnām pievieno to, līdz p H ir 7 . Ja jūs
pievienojāt pārāk daudz H2S04, vienkārši atjaunojiet pH ar sārmu.
Tagad izfiltrējiet produktu un ļaujiet tam nožūt. Lielām partijām ir vajadzīgs ilgs laiks, lai nožūtu, tāpēc cilvēki šeit
tās ievieto centrifūgā. Ņem lielu gultas pārklāju, ieliec tajā savu partiju un ļauj tai griezties. (Esiet uzmanīgi.
ar dzirkstelēm un tamlīdzīgi").
laiks.
Formamīda vietā var izmantot arī amonija fonātu. Šeit nav vajadzīga skudrskābe.
Es tagad mēģinu veikt reakciju tikai ar amonjaku, bet pie tās vēl strādāju.
Ja jums ir kādi jautājumi, rakstiet man un jautājiet. Turpiniet labu darbu un novēlu jums labu