Sveiki,
Es tikko veicu šo sintēzi, un iznākums ir 60%+ (nedaudz acetona joprojām ir saldētavā), kas nav slikti, ņemot vērā, ka kādā brīdī reakcijas masa izplūda (pārkarsa un sāka paplašināties). Es to ātri atvēsināju un pēc tam atlikušo reakcijas laiku turēju uz augšas atgaisošu kondensatoru (sākotnējā aprakstā tas nav minēts). Pēc P2NP porcijas pievienošanas siltuma pieaugums ir nedaudz aizkavējies, un tas ir jāņem vērā, es pārāk ātri pievienoju vēl vienu porciju. Aukstā vanna ir ērta. Galaprodukts ir ļoti efektīvs bioloģiskā testa ziņā, es veicu skābes-bāzes ekstrakciju, lai redzētu, vai galaproduktā ir arī citas ķīmiskās vielas. Ir neliela, izteikta smarža, ko es identificēju kā tuvu Cu smaržai, kas saglabājas, neraugoties uz 5X acetona mazgāšanu un ļoti baltu, tīru produkta izskatu.
Es gribēju uzzināt, vai ir kāds, kas varētu uzrakstīt precīzu reakciju, kas notiek šajā sintēzē. Man nav skaidra CuCl2 loma, kā arī tas, kā pārvietojas H atomi utt. Būtu ļoti noderīgi, ja reakcija būtu izskaidrota mazliet sīkāk. Atvainojos, ja tas jau ir minēts, esmu redzējis lielāko daļu šīs tēmas, bet pēdējā laikā man nav bijusi iespēja to aptvert. Paldies.