Es saņēmu dažas privātas ziņas ar jautājumiem par mana procesa proporcijām, un, manuprāt, ir labāk to paskaidrot publiskajā ierakstā, tādējādi jūs sapratīsiet, kāpēc es to darīju tieši tā un kā:
Man ir 100 l stikla reaktors, un maisītāja pirmais šķērsgriezums šķidruma pārvietošanai ir aptuveni 10 l, kas nozīmē, ka mazāk par 10 l manā reaktorā maisīt nevar.
2 - sintēzes dienā man bija tikai 500 g NaBH4, kas nozīmē, ka produkta ir 3,478 reizes mazāk nekā sākotnējā sintēzē (1739 g Nabh4).
3 - Ja jūs aprēķināt sākotnējās sintēzes proporcijas, dalot 3,478, tas nebūs min 10 l, kas man nepieciešams reaktoram, tāpēc es nolēmu visas proporcijas veidot ar 3,478, izņemot ūdens un IPA maisījumu, jo tas neietekmētu procesu, tikai destilācijas laiku. Es izmantoju ūdens un IPA maisījumu (18L)/3,478=5,175L*2.
4 - Īsumā, es precīzi sadalīju 3,478 proporcijas, kas bija manas NaBH4 izejvielas, izņemot ūdens un IPA maisījumu, ko es izmantoju divreiz vairāk, nekā man vajadzētu izmantot, lai varētu to maisīt reaktorā.
Nākamajā partijā es atkal precīzi reproducēšu šo procesu ar attēliem, lai parādītu, kā svars, daudzums un iznākums ir tieši tāds, kā es sīki aprakstīju, nākamajā partijā es to darīšu tieši sākotnējo sintēzi, lai pārbaudītu, vai iznākums mainās, bet es esmu praktiski pārliecināts, ka tas nemainīsies.
Paldies.