Es ielieku P2P apaļā dibena kolbās 2,kakla reģenerācija Bend kaklā piestiprināts pie kondensatora puses kakla gumijas aizbāzni ar caurumu vidū stikla caurulīte igies tur līdz bļodiņai mans avots, ja tvaika spiediena plītis es izmantoju, lai tvaika destilētu meth Fb
Es ieliku stikla caurulīti, kas sūknē tvaiku kolbā P2P tai tiešām vajadzētu virzīt ckeab FB un ūdeni pāri reģenerācijas līkumam pa kondensatoru uz leju saņemšanas kolbā es dabūju tikai niecīgu, bet, ja eļļa pārspieda pārējo, pārējais bija ūdens. Bļodā man ir šī pulverveida viela sajaukta ar ūdeni un bug brūns plankums apakšā arī oh ja P2 pēc nwaa 2,5 es esmu darījis 20 Navi kukulis mazgā es gribētu 25% mēģināt paaugstināt oh līdz 7= oh nav pārvietots. Vai J var izmantot ph 2,5 p2p p2p, lai izgatavotu meth ar btc sintēzi vidēja mēroga metilaminre un nātrija bordhidrīdu?
Arī tad, kad jūs veicat hidrolozi, ja bmk uz P2P ar fosforskābi, nav iespējams uzkarsēt līdz 130celcuis, nesadedzinot produktu man ir 10 litru kolba ar apaļu dibenu un 600 mm Liebiga kondensatoru, un, kad jūs ejat uz 130 tvaika spiediens ir tieši pie pārāk, ja kondensators 110us pusceļā, ko es refluksēju 6hours.