- Reaction score
- 32
Labi, 3. solis - es pievienoju NaOH šķīdumu, kas uzsildīts līdz 50c un ievietots mag Stir pēc 6 stundām manā rbf bija bieza gandrīz cieta krēmveida putra. Es pievienoju DCM, un parādījās divi slāņi. Sākumā es biju ļoti laimīgs!!! Tā kā krēmīgais biezais slānis atradās apakšā, un es domāju, ka dzidrākais slānis ir DCM ekstrahētās labumiņas. Nē nē nē nē..... Pienainais biezais slānis bija DCM. Es droši zinu, ka tad, kad noņemšu DCM, man nebūs dzeltena dzidra eļļa jeb p2p.
@HEISENBERG
Vai jūsu komanda ir pārskatījusi šo procesu pirms publicēšanas. Šķiet, ka eksperti ir klusējuši par šo procedūru. Būtu jauki saņemt atbalstu par jūsu komandas publicēto metodi.
Labi, tāpēc es mēģināšu destilēt krēmīgo putru un redzēšu, kas no tā iznāk.
@HEISENBERG
Vai jūsu komanda ir pārskatījusi šo procesu pirms publicēšanas. Šķiet, ka eksperti ir klusējuši par šo procedūru. Būtu jauki saņemt atbalstu par jūsu komandas publicēto metodi.
Labi, tāpēc es mēģināšu destilēt krēmīgo putru un redzēšu, kas no tā iznāk.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Vienkārši izmantojiet savu metodi, tas ir: Uzkarsē MEK un benzu ar sālsskābi: 90-110 C, 3-5 stundas.
Tad ielejiet 10 % KOH šķīdumu, un uzreiz parādās kristāli. Atbrīvojieties no ūdens. Ielieciet tos saldētavā. Atbrīvoties no eļļas. Tīri, balti kristāli. ...laipni lūgti!
Tad ielejiet 10 % KOH šķīdumu, un uzreiz parādās kristāli. Atbrīvojieties no ūdens. Ielieciet tos saldētavā. Atbrīvoties no eļļas. Tīri, balti kristāli. ...laipni lūgti!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Man jau ir MPB šķīdums, un es gribētu iegūt kristālus bez destilācijas. Adola kondensācija tika veikta, izmantojot skābo gāzi. Kā jūs domājat, vai, ja Benz + MEK šķīdumā ar gāzēšanu ievada skābi un karsē līdz 90-110 °C 3-5 stundas un pirms 10 % KoH pievienošanas izskalo ar hcl, pastāv iespēja, ka kristāli nogulsnējas uzreiz? Vai ir svarīgi sasaldēt šķīdumu, lai iegūtu kristālus, un kādi ir jūsu reaģentu mērījumi.