* Kā tika veikts sūtījums? Vai ar sūtījumu bija kādas problēmas?
- Man bija neliela kļūda ar sūtījuma adresi, bet, par laimi,
@Madre bija ļoti izpalīdzīgs un palīdzēja man, cik vien varēja. Tā kā bija pieļauta kļūda ar pirmo sūtījumu, tas ieradās apmēram 2-3 nedēļu laikā. Citādi nekādu problēmu nebija.
* Fotogrāfijas ar vielu uz svariem (sūtījumā, iepakojumā, bez iepakojuma, tikai viela, jebkuras valsts nominālvērtības monēta)
- Diemžēl es atvēru paketi, pirms es atcerējos par attēliem, es atvainojos par to, bet es varu teikt, ka tas bija ļoti professionaly iepakots tas bija vēstules formā, un produkts bija pelēkā iepakojumā. Un pulveris bija mazā zip lock maisiņā, un tas bija marķēts, kā tam vajadzētu būt. Heres vienu attēlu es paņēmu ar monētu.
Detalizēts ceļojuma ziņojums no jums.
- Ļoti tīrs nekad nav mēģinājis šo vielu, bet ive lasīt dažus ziņojumus par to, ka tas ir ļoti spēcīgs un patiešām viegli pārspēt, tāpēc es paņēmu ļoti nelielu devu intranazāli apmēram 10 mg. Augsts mani pārsteidza, jo neliels daudzums es paņēmu, tiešām mellow un opioīdu kā augstu, bet ne tik daudz eiforija. Citādi, manuprāt, ļoti labas kvalitātes pētniecības ķimikālijas, bet vienlaicīgi es ieteiktu veikt dažus pētījumus, pirms mēģināt lietas, piemēram, šo. Tas ir pārsteidzoši spēcīgs.