- Reaction score
- 40
Sveiki, Madre, es jau rakstīju jums ziņu par šo un citiem veidiem, kā es varētu kļūt par Breaking Bad komandas līdzstrādnieku, bet ierakstā, uz kuru es atbildēju, bija teikts, ka jūs meklējat komandu RC testēšanai, un tad, lasot šo ierakstu, es redzu, kur jūs minējāt metamfetamīnu kā narkotiku piemēru, tāpēc tagad man rodas jautājums, vai tas attiecas tikai uz pētnieciskajām ķimikālijām, vai tas attiecas uz visām narkotikām? Jo es noteikti mainītu savu vēlamo narkotiku izvēli, ja tas tā būtu! Lūdzu, dodiet man zināt, un vēlreiz paldies par jūsu laiku un uzmanību, jauku dienu!
- Reaction score
- 40
Nekas, es lasīju lietotāja TESTINT pieteikumu, un viņa izmantotais formāts lika man domāt, ka tā ir daļa no madres amata. Mana kļūda.
- Reaction score
- 5
Es dzīvoju ASV un esmu pašmācības ķīmiķis ive veikts 2cx b thru e nav D un mda un meskalīns un, ja, protams, dmt, kas im pārliecināts, ka lielākā daļa ppl sākt ar extrqction nav synth lai gan id vēlētos dot TSTAB šāvienu id vēlētos paraugu.daži rcs 2cx un citi entactogens / psychedelics dos godīgu opibion no mailbix uz bio assay un esmu ļoti labi saistīts, kur es esmu es visu pārdošanu, tāpēc es dnt tiešām darīt mazo roku rokās manas ppl darīt liela mēroga labāk off FED nekā valsts es saku lol klauvēt uz koka