- Reaction score
- 10
Mam pytanie. Czy te kryształy pojawiające się w dolnej szarej warstwie roztworu podstawowego to P2NP, który nie przereagował? To ciekawe, pojawiły się właśnie wtedy, gdy miałem aktywną reakcję przez około dwie godziny, dłużej niż zwykle. (Zwykle pozwalam na pół godziny przed przystąpieniem do bazowania).
Uzyskana wydajność była bardzo wysoka (75%, mniej więcej) i myślę, że ostateczny wygląd jest całkiem zadowalający.
Uzyskana wydajność była bardzo wysoka (75%, mniej więcej) i myślę, że ostateczny wygląd jest całkiem zadowalający.
- Reaction score
- 146
Witaj przyjacielu... tak, jak mówi nasz przyjaciel Gpatton, te kryształy to sole, w tym przypadku są to sole sodu, które powstają w warstwie błota, gdy jest w wysokiej temperaturze, a następnie nastąpił gwałtowny spadek temperatury, widzisz, to normalne, że widzisz je, gdy spełniasz te warunki, które wyjaśniasz. Co do reszty wynik wygląda dobrze... zdrowia i radości bracie!
- Reaction score
- 10
- By user123qwe
-
23 Jan
Dzięki za odpowiedź! Ostatnio skupiłem się na moim TEK, dbając o temperaturę, starając się nigdy nie osiągnąć 60-65ºC. I to zmieniło zasady gry. Wydajność i jakość znacznie się poprawiły.